Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Σιγουριά στον Παναθηναϊκό για Βρύζα

Δεν ανησυχούν καθόλου στον Παναθηναϊκό για τον Ζήση Βρύζα, καθώς παρά την εμπλοκή του ΠΑΟΚ, έχουν τη διαβεβαίωση του ίδιου πως η προφορική του συμφωνία θα επισημοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών. Με την επιστροφή της Εθνικής από τις ΗΠΑ ο Βρύζας θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γόντικα και ενδεχομένως και με τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Theplayer.gr θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και αμέσως θα πιάσει δουλειά.

Σίγουρα όλη αυτή η καθυστέρηση θορύβησε αρκετούς στον Παναθηναικό, όμως ο αρμόδια στελέχη της ΠΑΕ έλεγαν την Κυριακή σε όσους ρωτούσαν πως «το θέμα είναι τυπικό, ο Βρύζας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα».

Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον Βρύζα να έχει επικοινωνήσει με τον Φερέιρα και να έχουν μιλήσει για τα πρώτα ονόματα που υπάρχουν στη μεταγραφική λίστα και ποιες κινήσεις πρέπει να κάνουν για να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα. Στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί έντονα για παίκτες από την ελληνική αγορά και πρώτος στόχος είναι να αποκτήσει παίκτες από την Πορτογαλία που γνωρίζει καλά ο 65χρονος προπονητής.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή του Βρύζα από το εξωτερικό, η έγκριση της πρόσληψης του από τη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχουν πάει πίσω χρονικά, όμως, τα διοικητικά στελέχη αναφέρουν πως όλα θα γίνουν στο χρόνο που πρέπει.The Player
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: