Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ελεύθερος και… ωραίος έρχεται ο Καστίγιο!!

Ελεύθερος και… ωραίος έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Νέρι Καστίγιο. Αυτό βγαίνει από το καθοριστικό ραντεβού του αδελφού και ατζέντη, Άλεξ Καστίγιο, με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου και τους ανθρώπους της Σαχτάρ.
Από την Τρίτη το απόγευμα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα μπορεί να… δηλώνει ελεύθερος και θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί την όποια πρόταση έχει στα χέρια του. Προς το παρών, ο Άρης είναι η ομάδα που έχει προτεραιότητα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη θεωρώντας πως είναι… υπόχρεος απέναντι στους κίτρινους και τον Σάκη Τσιώλη για την ευκαιρία που του έδωσαν να παίξει ξανά στην Ευρώπη.
Στον Άρη αναμένουν και επίσημα τα «καλά νέα» για να προχωρήσουν στις τελικές συζητήσεις με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο πως υπάρχει ένα προσύμφωνο για διετή συμβόλαιο συνεργασίας και το οποίο εφόσον μέχρι την Τρίτη ανακοινωθεί το «διαζύγιό» του με την Σαχτάρ, θα ενεργοποιηθεί. Αυτό που μένει, πλέον, είναι να μπουν οι υπογραφές που θα επικυρώσουν το «διαζύγιο» μεταξύ των ουκρανών και του Νέρι Καστίγιο, ο οποίος, όπως φαίνεται, εξασφάλισε όσα, χρήματα των δεδουλευμένων, επιθυμούσε από τους Ουκρανούς, οι οποίοι με τη σειρά τους έμειναν ικανοποιημένοι σε ένα μεγάλο βαθμό με τη συμφωνία που έγινε.
Η θετική εξέλιξη του «θέματος Καστίγιο» χαροποίησε ιδιαίτερα τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος με τη σειρά του άρχισε να κάνει σχέδια με τον 27χρονο μέσο επιθετικό στο μυαλό του και δη στα πλάνα του. Ήταν ένα θέμα που και ο ίδιος επιθυμούσε να έχει τόσο ευτυχή κατάληξη όσο γρήγορο τέλος, οπότε είναι λογικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Άλλωστε η θέση του Νέρι Καστίγιο στο νέο Άρης μόνο τυχαία και απλή δεν θα είναι. Ο 27χρονος θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, με τον Τσιώλη να θεωρεί πως οι τεράστιες δυνατότητες που έχει θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που θα θέσει η ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: