Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

«Σόλο… Χιμτσίνσκι, η Ρουμανία στα ύψη!»

Ύμνους για τον Φαμπιάν Χιμτσίνσκι, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, παραθέτει η UEFA.
«Σόλο… Χιμτσίνσκι, η Ρουμανία στα ύψη!»
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα νέα ταλέντα ηλικίας κάτω των 17, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο Ρουμάνος επιθετικός της Ουνιρέα Άλμπα. Μάλιστα η UEFA τοποθετεί τον 17χρονο στράικερ στο Top 10!
Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Εθνικής Ρουμανίας (U17) και ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχει σημειώσει ήταν κόντρα στην Τσεχοσλοβακία με προσωπική προσπάθεια, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να χτυπήσει την κορυφή στον όμιλό της!
«Ο Φαμπιάν Χιμτσίνσκι ήταν παραγωγικός στα προκριματικά! Ο παίκτης της Ουνιρέα Άλμπα έκανε μια καλή αρχή στην τελική φάση, όπου σκόραρε με ένα σόλο απέναντι στην Τσεχία. Ακόμα και εάν μείνει μόνος του στην επίθεση, είναι επικίνδυνος», αναφέρει το αφιέρωμα, το οποίο παραθέτει και δηλώσεις του νεαρού φορ.
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι τη λίστα της UEFA συμπληρώνουν οι: Λούκας Ζίμα (Τσεχία), Μίτσελ Βάισερ (Γερμανία), Τερενσέ Κονγκολό (Ολλανδία), Κίλε Εμπεσίλιο (Ολλανδία), Πάτρικ Όλσεν (Δανία), Αμπνταλάχ Γιαισιέν (Γαλλία), Γιον Λούνστρσαμ (Αγγλία), Νίκολα Νίνκοβιτς (Σερβία), Σαμέντ Γεσίλ (Γερμανία)!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: