Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Γιατί αισθάνθηκε σπουδαία ο Όλοφ;

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Μέλμπεργκ, όπως σχολίασε ο ίδιος σε δηλώσεις του.
Γιατί αισθάνθηκε σπουδαία ο Όλοφ;
Ο λόγος; Η επιστροφή του στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της Σουηδίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "sverigesradio.se"
Για τη νίκη επί της Μολδαβίας:
«Ήταν αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι. Έκαναν αρκετές επιθέσεις και είχαμε αρκετή δουλειά στην άμυνα. Ήταν σίγουρα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι να βλέπεις, αλλά και να παίζει».
Για την επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας:
«Ένιωσα πολύ καλά. Είναι ωραίο να επιστρέφεις με το σωστό τρόπο και όταν έχεις πολλά να κάνει στην αρχή, αισθάνεσαι σπουδαία που είσαι και πάλι πίσω»
Για τον αγώνα με τη Φινλανδία που ακολουθεί:
«Έχουμε συναντηθεί μερικές φορές σε φιλικούς αγώνες και ξέρω αρκετούς από τους παίκτες της. Αλλά έχει αλλάξει τον προπονητή της μερικές φορές, οπότε δεν ξέρω καλά πως παίζει. Θα πρέπει να τους τσεκάρουμε πάλι τώρα, αλλά το σημαντικότερο είναι να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι».
Για το πόσο σεβασμό εμπνέει η Φινλανδία ως ποδοσφαιρική χώρα:
«Έχει αρκετούς καλούς παίκτες. Συνηθίζουν να είναι πολύ καλά οργανωμένοι και να παίζουν καλά κόντρα σε καλές ομάδες, αλλά δεν αποδίδουν το ίδιο καλά κόντρα σε πιο αδύναμους αντιπάλους. Όταν είχαμε παίξει και πάλι εναντίον τους, ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος και προσπαθούσαν σκληρά για να προξενήσουν ρήγματα στην άμυνά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: