Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

«Δεν πάει πουθενά, θέλει Ολυμπιακό!»


Την επιθυμία του Γιάννη Φετφατζίδη να παραμείνει στον Ολυμπιακό, παρά το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για την απόκτησή του, εξέφρασε ο μάνατζέρ του.
«Δεν πάει πουθενά, θέλει Ολυμπιακό!»
Ο Γιώργος Τσέλιος μιλώντας στο gazzeta.gr ανέφερε: «Ο Γιάννης δεν πάει πουθενά! Δεν έχει να κάνει με την ρήτρα του. Έχουμε μιλήσει μαζί για το θέμα αυτό και έχουμε πει πως θα μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλει εκείνος. Να μείνει στον Ολυμπιακό και να καθιερωθεί. Θέλει επίσης να καθιερωθεί και στην Εθνική ομάδα. Μετά από έναν χρόνο θα το δούμε ξανά. Τότε θα μπούμε στην διαδικασία να συζητήσουμε για το μέλλον του».
Σχετικά με την εμφάνισή του κόντρα στην Μάλτα ο μάνατζέρ του υποστήριξε: «Για μένα δεν έχει τόση σημασία ότι έβαλε δύο γκολ. Έχει σημασία ότι έβαλε το πρώτο και το τρίτο σε ένα σημαντικό ματς και ενώ η Ελλάδα προηγείτο με 2-1 και ήθελε και άλλο τέρμα για να της φύγει το άγχος. Είχε καλή απόδοση. Γενικά τα άκρα της Εθνικής πήγαν καλά. Εκτός από τον Γιάννη και ο Νίνης είχε καλή παρουσία και αυτό θεωρώ πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση της νίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: