Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Κατσικάς: «Ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του»

Ο Γιώργος Κατσικάς είναι από τους παίκτες του Ηρακλή, που βρίσκεται πολλά χρόνια στον Σύλλογο. Πέρσι, του δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και τα κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έστειλε με την αγωνιστικότητα του και την παρουσία του τα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Δυο χρόνια συμβόλαιο

Αποδείχθηκε βέβαια άτυχος, αφού η ρήξη προσθίου χιαστού τον υποχρέωσε να μείνει για ένα διάστημα 5-6 μηνών εκτός αγωνιστικής δράσης. Έχουν περάσει περίπου 3,5 μήνες από εκεί την… αποφράδα μέρα για τον ίδιο και φυσικά από τότε έχουν γίνει πολλά. Ο Ηρακλής βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και τελικά με αποφάσεις των επιτροπών της ΕΠΟ, σε απόλυτη συνάρτηση με την Λίγκα βρέθηκε στη «Football League». Ο Γιώργος Κατσικάς είναι «περιουσιακό στοιχείο» του Ηρακλή. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που συνεχίζει καθημερινά την αποθεραπεία του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό, έχει δυο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα.

«Δύσκολες στιγμές…»

Το «Μ» επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να πληροφορηθεί το πώς βιώνει και αντιμετωπίζει ο ίδιος την όλη κατάσταση, αυτή που έχει δημιουργηθεί για τον Ηρακλή. «Όπως όλοι οι παίκτες ψάχνονται να δουν τι θα γίνει με την… επόμενη μέρα, έτσι και εγώ. Τι να πει κανείς; Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Για δεύτερη φορά στα χρονικά, υποβιβάζεται η ομάδα για λόγους μη αγωνιστικούς», λέει αρχικά ο Γιώργος Κατσικάς και συνεχίζει. «Είναι σίγουρα πολύ κρίσιμες οι στιγμές. Είναι δύσκολες… και τα λόγια θα έλεγα περισσεύουν», ήταν οι κουβέντες, που βγήκαν από το στόμα του.

«Κανείς δεν θέλει την Β΄ Εθνική »

Τι σκέφτεται ωστόσο να κάνει ο ίδιος; Πώς το αντιμετωπίζει; Φάνηκε από τα λόγια του και τις κουβέντες του, ότι δεν έχει πάρει καμία απόφαση. Ο ίδιος ήταν να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ, μετά από την επέμβαση. Ωστόσο, όλα αυτά που συνέβησαν με την αδειοδότηση και με την ενημερότητα, το…. Πήγαν πολύ πίσω, με συνέπεια να μη γίνει καθόλου τελικά.

Το σημαντικό είναι πάντως ότι έχει δυο χρόνια συμβόλαιο, αλλά και το ότι πώς ο ίδιος πιστεύει να παραμείνει, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από πολλά. «Ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του», δηλώνει αρχικά όσον αφορά τη σχετική ερώτηση και συνεχίζει τις σκέψεις του. «Δεν είμαι απόλυτος. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανέναν. Μας είχαν πει ότι θα μιλήσουν από την ομάδα, κάποια στιγμή, αλλά δεν έχουμε μιλήσει. Εγώ έχω δυο χρόνια ακόμη συμβόλαιο. Θα περιμένω τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι γι’ αυτό. Πιστεύω να παραμείνω στην ομάδα. Αυτό πιστεύω, αλλά λέω και πάλι πώς αυτό θα εξαρτηθεί από πολλά, διότι δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα γίνει με την ομάδα. Που θα παίζει, πώς θα παίζει. Κανείς δεν θέλει να παίζει στη Β’ εθνική. Έτσι, δεν είναι; Κανείς, αλλά πιστεύω να παραμείνω…», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσικάς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: