Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

«Έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις»

Με τους παίκτες του τα έβαλε ο Λευτέρης Σούμποτιτς στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Παλέ».
«Έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις»
«Για να νικήσουμε έπρεπε να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Ούτε στο πρώτο ημίχρονο όταν προηγηθήκαμε με 11, δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, στην άμυνα. Δεχτήκαμε από όλες τις φάσεις καλάθι και δεχτήκαμε σχεδόν 50 πόντους. Ετσι δεν μπορείς να κερδίσεις.
Είχαμε άγχος για πολλοστή φορά και δεν ξέρω γιατί. Μου είπαν ότι αυτό γίνεται από την αρχή της χρονιάς. Οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει την πίεση. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Κάναμε ατομικές προσπάθειες και μας έλλειπε η συγκέντρωση», είπε αρχικά ο Σούμποτιτς.
Και συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο 3ο και 4ο φάουλ του Μπάβτσιτς. Ο γιατρός μας είπε ότι σχεδόν σίγουρα δεν θα παίξει ο Σλούκας στο 5ο. Είναι ένα τράβηγμα που έχει για δύο εβδομάδες άρα φαίνεται ότι σήμερα τελείωσε.
Οι παίκτες παίζουν, εμείς καθόμαστε στον πάγκο όπως είπε ο Σούλης. Από αυτούς εξαρτώνται όλα. Δεχτήκαμε 14 πόντους με τον ίδιο τρόπο. Δεν φταίνε οι ψηλοί που μαρκάρανε τον Γκερτσέφσκι αλλά όλη η ομάδα. Βάλαμε 50 στο ημίχρονο αλλά δεχτήκαμε 42. Το 5ο θα φανεί ποίοι είναι μάγκες. Αυτά τα ματς τα παίρνουν οι μάγκες. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει αρκετούς τέτοιους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: