Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Αποδοκιμασίες για την εθνική Βραζιλίας

Οι αποδοκιμασίας για την εθνική Βραζιλίας δεν… άργησαν, λίγους μήνες μετά την ανάληψη των ηνίων της ομάδας από τον Μάνο Μενέζες. Το ποδόσφαιρο που παίζουν οι «καριόκας» δεν είναι αυτό που έχουν συνηθίσει οι βραζιλιάνοι οπαδοί και μετά το 0-0 κόντρα στην Ολλανδία, έχουν δημιουργηθεί ποικίλες αντιδράσεις.
Ωστόσο, ο Μενέζες τόνισε ότι δουλεύει με βάθος τριετίας, αφού ο μοναδικός στόχος της ομάδας και του ίδιου είναι να κατακτήσει το Μουντιάλ του 2012, που θα πραγματοποιηθεί στη «χώρα του καφέ».
«Για να είμαστε το 2014 πανέτοιμοι πρέπει να δούμε κατάφατσα την πραγματικότητα. Θα μπορούσα να είχα επιλέξει πολύ πιο εύκολους αντιπάλους για την προετοιμασία μας και να κάναμε μόνο νίκες, που θα ενθουσίαζαν τους φιλάθλους. Ομως, έτσι θα ήταν σαν να κοροϊδεύαμε τους εαυτούς μας», τόνισε ο Μενέζες αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού.
Στο παιχνίδι κόντρα στους «οράνιε», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Γκοϊανία, οι Βραζιλιάνοι παρουσιάστηκαν απογοητευτικοί στο πρώτο ημίχρονο και ήταν καλοί μόνο στο δεύτερο μέρος,
Οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους, τόσο με τη λήξη του ημιχρόνου, όσο και με το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: