Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

"Γουέιν ...Βαλντεράμα!"

Χαμός γίνεται στην Αγγλία με την απόφαση του Ρούνεϊ να κάνει εμφύτευση μαλλιών. Η ...καζούρα του Φέρντιναντ, αλλά και των οπαδών!
"Γουέιν ...Βαλντεράμα!"
Η σεζόν για τον Γουέιν Ρούνι τελείωσε μετά τον τελικό του Champions League (λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκε στο Αγγλία-Ελβετία το Σάββατο για τα προκριματικά του Euro 2012), παρόλα αυτά όμως το όνομά του είναι ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης αυτό το Σαββατοκύριακο στη "Γηραιά Αλβιώνα".
Αυτό βέβαια χάρη στην αγγλική εφημερίδα "Sun", η οποία αποκάλυψε ότι προχώρησε σε εμφύτευση μαλλιών στο κεφάλι για να αντιμετωπίσει χρόνιο πρόβλημα τριχόπτωσης, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες από την επίσκεψή του 25χρονου άσου στην κλινική "Harley Street Hair Clinic" την περασμένη Πέμπτη.
Το θέμα όμως απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης παραδέχτηκε την επέμβαση που έκανε, μέσω της σελίδας του στο Twitter.
"Απλά να επιβεβαιώσω για όλους εκείνους που με ακολουθούν ότι έκανα εμφύτευση μαλλιών. Κόντευα να μείνω καραφλός από τα 25 μου, οπότε γιατί όχι. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
Ακόμα είναι λίγο μελανιασμένο και πρησμένο εκείνο το μέρος του κεφαλιού, όταν θα έχουμε τα πρώτα νέα μαλλιά θα είστε οι πρώτοι που θα τα δείτε. Όποιος θέλει ας προτείνει ένα καλό τζελ μαλλιών.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της Harley Street Hair Clinic που με πρόσεξαν", ήταν το μήνυμα με το οποίο ο Ρούνι ενημέρωσε τα 738.000 άτομα που τον "ακολουθούν" μέσω της συγκεκριμένης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Από την πλευρά της η σύζυγός του, Κολίν, έγραψε στο Twitter της ότι η απόφαση ήταν αποκλειστικά δική του και ότι είναι χαρούμενη για εκείνον, με τον συμπαίκτη του στους "κόκκινους διαβόλους", Ρίο Φέρντιναντ, να γράφει:
"Σύντομα θα κάνεις τις διαφημίσεις για σαμπουάν μαλλιών"!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Mirror", ο Ρούνι κατέβαλε στην κλινική το ποσό των 13.500 ευρώ για την εμφύτευση μαλλιών που του έγινε, με την επέμβαση να έχει διάρκεια οκτώ ωρών και να του γίνεται τοπική αναισθησία.
Φυσικά, η είδηση αυτή δεν θα μπορούσε να μην ιντριγκάρει τον κόσμο, με αγγλικές ιστοσελίδες να φιλοξενούν το θέμα επιτρέποντας την αποστολή σχολίων και τις ατάκες των φιλάθλων να "πέφτουν βροχή".
Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια φιλάθλων που δημοσίευσε η αγγλική ιστοσελίδα "Soccernet":
* Όχι, όχι, όχι, ήταν μία λοβοτομή στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, όχι προσθετική μαλλιών...!!! Βγάζει περισσότερο νόημα αυτό...
* Εάν έχει αποτέλεσμα ίσως θα έπρεπε να επισκεφτεί και ο Μπερμπάτοφ την κλινική. Ο Βούλγαρος χρειάζεται σίγουρα κάποια βοήθεια στην κορυφή του κεφαλιού του.
* Γουέιν Βαλντεράμα!
* Καλό για εκείνον... Ανυπομονώ να δω τον νέο Ρούνι.
* Νόμιζα ότι είδα τον Ρούνι σήμερα το πρωί, αλλά τελικά ήταν ο Μαρουάν Φελαϊνί.
* Τι θα ακολουθήσει μετά; Αλλαγή στο πρόσωπο;
* Καιρός ήταν να χρησιμοποιήσει τα χρήματά του προς τη σωστή κατεύθυνση.
* Χάρηκα που το έκανε ο Γουέιν, εάν η Κολίν (σύζυγος) είναι σύμφωνη; γιατί νοιαζόμαστε εμείς; Ο Ινιέστα θα ακολουθήσει.
* Ο Σρέκ προσπαθεί να γίνει όμορφος.
* Μοιάζει σαν τον Όμηρο (Σίμπσον), οπότε θα ήταν ωραίο αν κάποιος τον αλλάξει ώστε να μοιάζει σαν τον Μπαρτ ή τη Λίζα.
* Θα έπρεπε να κάνει μεταμόσχευση εγκεφάλου και όχι εμφύτευση μαλλιών στο κεφάλι.
* Η χρήση στεροειδών μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να χάσει τα μαλλιά του από τα 25. Αυτή είναι ιστορία για να ψάξετε!
* Ανυπομονώ να ακούσω τα συνθήματα στα γήπεδα των αντιπάλων της Μάντσεστερ τη νέα σεζόν!
* Ο Ρούνι κάνει ό,τι μπορεί για να μοιάσει στον θρυλικό Άλαν Σίρερ αλλά το μόνο κοινό αυτών των δύο είναι το μαλλί τους.
* Ο Ρούνι είναι γορίλας, ό,τι και να κάνει στο μαλλί του εξακολουθεί να μοιάζει με άτομο που είναι 75 ετών.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: