Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ψάχνουν λύση για το υπεράριθμο ρόστερ!!

Κοντά στην πραγματοποίηση των πρώτων του μεταγραφικών κινήσεων βρίσκεται ο Ολυμπιακός και σύντομα θα ανακοινωθεί ο πρώτος παίκτης που θα αποκτηθεί. Μόλις συμβεί αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν τους 40 ποδοσφαιριστές, καθώς αυτή την στιγμή μετρούν 39 παίκτες στο ρόστερ. Για αυτό τον λόγο οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Εντουάρντο Μαθία έχουν ξεκινήσει τα σχέδια επί χάρτου για να μπορέσουν να βρουν μια λύση για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και είτε αυτοί να δοθούν δανεικοί, είτε να πωληθούν, είτε να λύσουν τα συμβόλαιο τους. Κάτι που αποτελεί πρόβλημα.

Ας δούμε όμως τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα. Από το ρόστερ που έκλεισε τη σεζόν συνεχίζουν οι Ν. Παπαδόπουλος, Μέγιερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ριέρα, Βάντερσον, Λεάντρο, Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Ρόμενταλ.

Οσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί δανεικοί, ο Λεονάρντο θα επιστρέψει από τη Βραζιλία και θα είναι παρών στο πρώτο ραντεβού των Πειραιωτών στις 4 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ενώ ο Ντάρμπισιρ δεν αποκλείεται να μείνει τελικά στην Μπέρμιγχαμ, αφού τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Αγγλία, σχετικά δημοσιεύματα. 
Επίσης, παραμένουν ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος,  Νέμεθ,  Μονιάκης,  Παπαδήμας,  Κρητικός, Βαλεριάνος, Σταμόγιαννος, Βασιλόγιαννης, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Νικλητσιώτης,  Παπάζογλου,  Σουμπίνιο και Επστάιν. 

Αν προσθέσουμε σε όλους τους παραπάνω και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα, τον Φρανθίσκο Χαβίτο, αλλά και την πρώτη μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινωθεί, τότε συμπληρώνεται η λίστα των 40 ποδοσφαιριστών! Αξίζει να σημειωθεί ότι στους δανεικούς δεν συμπεριλάβαμε τον Ντιόγκο, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει παραχωρηθεί μέχρι τον Δεκέμβριο στη Σάντος και αν δεν γίνει χρήση της οψιόν αγοράς θα πρέπει και αυτός να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Βλέποντας όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές, το μεγάλο ερώτημα, πάντως, είναι πως θα μπορέσει να διαχειριστεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε ένα τόσο μεγάλο ρόστερ, την ώρα που θέλει μάξιμουμ 23-24 ποδοσφαιριστές. Πάντως, ούτε ο «Τσινγκούρι», αλλά ούτε και ο Εντουάρντο Μαθία, δείχνουν να ανησυχούν, καθώς φαίνεται ότι έχουν στο μυαλό τους τι θα κάνουν με τους περισσότερους από τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: