Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Συνελήφθη 20χρονος μετά το Άρης-ΠΑΟΚ

Έναν 20χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικοί μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, επειδή έριχνε φωτοβολίδες και πυρσούς στον αγωνιστικό χώρο.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρης και ΠΑΟΚ συνελήφθη ένας 20χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», παράβαση «Νόμου περί Φωτοβολίδων» και «Νόμου περί Όπλων».
Ειδικότερα, ο 20χρονος, συμμετείχε σε ομάδα φιλάθλων, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του αγώνα, έριξαν μία κροτίδα δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και κατά το τέλος του αγώνα, έριξαν τέσσερις πυρσούς, ένας από τους οποίους με εκτοξευτή, αλλά και μικροαντικείμενα προς το μέρος της αποστολής της ομάδας του ΠΑΟΚ.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 20χρονο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένας μεταλλικός εκτοξευτήρας, μία χάρτινη συσκευασία, που περιείχε 8 μεταλλικά καψύλλια, δύο μεταλλικά βλήματα (ανοιχτού τύπου), που φέρουν μείγμα πυρίτιδας και ένα μεταλλικό βλήμα (ανοιχτού τύπου).
Ο νεαρός δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: