Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Υπογραφές, απαντήσεις και αγκάθια στην ΑΕΚ!!

Ως τις 14 Ιουλίου, ημέρα έναρξης της θερινής προετοιμασίας της ομάδας, ο κ. Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές, αποδεσμεύσεις και πωλήσεις ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.
Υπογραφές, απαντήσεις και αγκάθια στην ΑΕΚ
Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου...
Eν ολίγοις τα πράγματα να είναι απολύτως ξεκάθαρα όσον αφορά στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου.
Γι αυτό και η διοίκηση της ΠΑΕ προχωρά με γοργούς ρυθμούς όλες τις υποθέσεις που αφορούν στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, έχοντας ήδη αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές (Μπουγαίδης και Κοντοές) και ευελπιστώντας ότι εντός της εβδομάδας θα κλείσει με θετικό τρόπο ακόμα 4-5 υποθέσεις.
Συγκεκριμένα, εντός των επόμενων 24ώρων (ίσως και σήμερα) θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ενωση ο 25χρονος φορ Δημήτρης Σιαλμάς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ στην Αθήνα αναμένεται και ο 17χρονος ρουμάνος επιθετικός Φαμπιάν Χιμτσίνσκι ο οποίος θα αποκτηθεί από την Ουνιρέα.
Η ΑΕΚ περιμένει επίσης τις απαντήσεις των Νίκου Λυμπερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα στους οποίους κατατέθηκε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους με την Ενωση για επιπλέον μία σεζόν με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές. Στην ΠΑΕ θέλουν να πιστεύουν ότι οι δύο φυσικοί ηγέτες της ομάδας θα βάλουν πλάτη στα δύσκολα και θα κλείσουν την καριέρα τους φορώντας τα κιτρινόμαυρα.
Παράλληλα, εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρος Αδαμίδης θα έχει νέο ραντεβού με τον Κώστα Μανωλά στον οποίο προτάθηκε επέκταση του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαί του του 2012) ως τον Ιούνιο του 2014 αντί συνολικών αποδοχών που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ!
Πάντως, ο εκπρόσωπος και θείος του ποδοσφαιριστή κ. Στέλιος Μανωλάς είναι σκληρός διαπραγματευτής και φέρεται ότι προτιμά την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του επόμενου συμβολαίου του ανιψιού του το καλοκαίρι του 2012, όταν ο 20χρονος Κώστας θα είναι ελεύθερος. Κάτι που ασφαλώς δεν εξυπηρετεί την ΑΕΚ η οποία θα κινδυνεύει να χάσει τον ποδοσφαιριστή από τον ερχόμενο Ιανουάριο, όταν θα έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες.
Ο κ. Αδαμίδης θα έχει επίσης συζητήσεις και με ποδοσφαιριστές στους οποίους θα γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών ή ξεκάθαρη προτροπή να αναζητήσουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη διότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο αργεντινός τερματοφύλακας Σεμπάστιαν Σάχα και στη δεύτερη ο βόσνιος αμυντικός Σανέλ Γιάχιτς και ο βραζιλιάνος μέσος Ρότζερ Γκερέιρο.
Ασφαλώς το να προκύψει πώληση και των τριών προαναφερθέντων θα είναι η πλέον ιδανική εξέλιξη για την ΠΑΕ καθώς εν συνόλω (συμπεριλαμβανομένης και της εφορίας) οι Σάχα, Γιάχιτς και Γκερέιρο κοστίζουν στην ΑΕΚ περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ!
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: