Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

FL: Στο πλευρό της ΕΠΟ η ΠΑΕ Καλλιθέα!!

Την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, για την απόφασή του να αναστείλει τις δραστηριότητες της ομοσπονδίας με μακροπρόθεσμο στόχο την κάθαρση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκφράζει η διοίκηση της ΠΑΕ Καλλιθέα με σημερινή ανακοίνωσή της.
«Τις μέρες αυτές, τις δύσκολες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Διοίκηση της ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αμέριστη υποστήριξη της προς το Πρόεδρο της ΕΠΟ και να δηλώσει ότι χαιρετίζει κάθε ενέργεια που στοχεύει ουσιαστικά στην κάθαρση. Τώρα που το απόστημα άνοιξε, τώρα που η δυσοσμία είναι διάχυτη, τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων. Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αποβάλει τα παράσιτα, πολύ σύντομα θα παύσει να υπάρχει. Θα έχει παραδοθεί στη βία, στη διαφθορά και στο παράνομο στοίχημα. Όλοι εκείνοι που μεθόδευσαν, ανέχθηκαν και κάλυψαν κατά το παρελθόν εγκληματικές πράξεις, όλοι εκείνοι που σήμερα προσπαθούν να οχυρωθούν πίσω από `ιστορίες` και `στρατούς φανατικών` θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα ψέματα τελείωσαν.
Ούτε οι πλαστογραφίες, ούτε οι απειλές, ούτε οι εκβιασμοί θα τους βοηθήσουν. Η ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα, που πρώτη και μόνη, ξεκίνησε το δύσκολο αγώνα της κάθαρσης, δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση. Ούτε σε απειλές υποκύπτει, ούτε σε εκβιασμούς ενδίδει. Ακολουθεί απαλλακτική πορεία με γνώμονα τη νομιμότητα, στηρίζει κάθε προσπάθεια που γεννά ελπίδες για το αύριο, του ελληνικού ποδοσφαίρου και στηλιτεύει όλους εκείνους που με απειλητικές ή χλευαστικές ανακοινώσεις και δηλώσεις επιχειρούν ν’ αποτρέψουν τις κυρώσεις που έρχονται» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: