Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

"Λουκέτο" και στη Football League!

Μετά την ΕΠΟ και η Football League αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία της, έπειτα από άτυπη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα!
"Λουκέτο" και στη Football League!
Στον «αέρα» βρίσκεται το πρωτάθλημα, ύστερα από την απόφαση του μονομελούς εφετείου που έκανε δεκτή την έφεση του ΟΦΗ για μη επικύρωση της βαθμολογίας!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας (πρώην Ενωση Β’ και Γ’ Εθνικής):
"Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο., αναστέλλει τη λειτουργία της. Είναι αυτονόητο ότι η Ένωσή μας καταδικάζει τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της. Οι πράξεις βίας στον αθλητικό χώρο εν γένει - όπου θα έπρεπε να κυριαρχεί η ευγενής άμιλλα - προκαλούν κλίμα αποστροφής για τον ίδιο τον αθλητισμό καθώς και τον ήδη επιβαρυμένο χώρο του ποδοσφαίρου.
Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η Ένωσή μας πιστεύει στην πιστή εφαρμογή και τήρηση των νόμων και των πειθαρχικών διατάξεων, καθώς και στην απόδοση δικαιοσύνης από τα αρμόδια θεσμικά όργανα.
Επίσης, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τους ποδοσφαιριστές και προπονητές των ομάδων και ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, πεπεισμένοι ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την αρωγή όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: