Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Επέμβαση Κανελλόπουλου για τις πλαστές ενημερότητες!!

Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας διέταξε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, για το θέμα των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων.
Επέμβαση Κανελλόπουλου για τις πλαστές ενημερότητες
Για την υπόθεση κατέθεσε νωρίς σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος κατέθεσε ενώπιον του κ. Κανελλόπουλου για όλα τα γνωστά θέματα των τελευταίων ημερών (απειλές κατά της ζωής του, πλαστογραφίες κρατικών εγγράφων κλπ).
Ο αντεισαγγελέας ζήτησε και του παραδόθηκαν αμέσως όλοι οι φάκελοι των ΠΑΕ/ΤΑΠ των επαγγελματικών κατηγοριών που ελέγχθηκαν για πλαστογραφία μετά χρήσεως. Ο ίδιος, μέσω των υπηρεσιών, δεσμεύτηκε ότι θα ελέγξει ποινικώς τις υπηρεσίες (ΔΟΥ, ΙΚΑ) που μέχρι σήμερα δεν έχουν απαντήσει στα αίτηματα της ΕΠΟ και οι οποίες μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση των πλαστών φορολογικών ενημεροτήτων.
Από την πλευρά του, ο κ. Πιλάβιος ενημέρωσε τον κ. Κανελλόπουλο για τις απειλές κατά της ζωής του, αλλά και για τη στόχευση, μέσω του Τύπου, στελεχών της ομοσπονδίας, ζητήματα που ο αντεισαγγελέας έκρινε πολύ σοβαρά.
Επίσης, υπήρξε ενημέρωση προς τον εισαγγελέα για τις παρεμβάσεις που διάφοροι παράγοντες της δημόσιας ζωής επιχειρούν στο έργο της ομοσπονδίας και του προέδρου και οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο κ. Κανελλόπουλος ζήτησε από τον κ. Πιλάβιο να τον ενημερώνει, από σήμερα και μετά, για κάθε παρέμβαση δημόσιου προσώπου που δέχεται.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: