Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Τηλεφώνημα για ανταλλαγή Κακά – Μαϊκόν

Το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο για τον Μαϊκόν φαίνεται να αναθερμέται, αφού, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» ο Πορτογάλος είναι έτοιμος να προσφέρει στην Ίντερ τον Κακά ως αντάλλαγμα για τον Βραζιλιάνο μπακ.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο «Special One» τηλεφώνησε στον προπονητή της δευτεραθλήτριας Ιταλίας, Λεονάρντο, για να τον ρωτήσει αν ενδιαφέρονται στην ομάδα του για μια τέτοια ανταλλαγή.
Πέρσι ο παίκτης των «νερατζούρι» αποτελούσε τον διακαή πόθο του Μουρίνιο για το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά δεν κατάφερε να τον πάρει μαζί του στο Μπερναμπέου. Φέτος, όμως, τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μονακό δεν έκανε και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Από την άλλη, ο Πορτογάλος προπονητής έχει και ένα σημαντικό όπλο στην προσπάθεια που κάνει να αποσπάσει το «ναι» της ιταλικής ομάδας και αυτό δεν είναι άλλο από τον Κακά. Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος δεν έχει θέση στη βασική ενδεκάδα της Ρεάλ, αφού οι συνεχείς του τραυματισμοί τον έκαναν να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και ότι επέστρεψε στη δράση βρήκε μπροστά του τον Οζίλ που είχε «καπαρώσει» τη θέση με τις πολύ καλές του εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: