Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

«Φαβορί η Μπαρτσελόνα, αλλά θα δώσουμε μάχη…»

O Φώτης Κατσικάρης αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα αυτή τη στιγμή μεταξύ των προπονητών στην Ισπανία, καθώς οδήγησε την Μπιλμπάο στους τελικούς της ACB Liga απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Πάντως ο τεχνικός των Βάσκων ξεκαθαρίζει πως οι Καταλανοί έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.
«Είναι ένας διαφορετικός τελικός και πιστεύω πως θα είναι μεγάλος σε διάρκεια. Κάτι που είχε ανάγκη το μπάσκετ. Καμία ομάδα δεν θα ήθελε να μας αντιμετωπίσει τώρα. Η ομάδα που αξίζει συγχαρητήρια που έφτασε στον τελικό, γιατί έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, έδειξε χαρακτήρα και πίστη, καθώς και μία τέλεια επικοινωνία με τον κόσμο της. Θα πρέπει να αποφορτιστούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να ξεκουραστούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε σωματικά και ψυχολογικά για να εμφανιστούμε φρέσκοι σε αυτή τη σειρά των αγώνων», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:
«Η Μπαρτσελόνα είχε σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της σεζόν. Επηρεάστηκε ψυχολογικά όταν αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, αλλά ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της και στα play offs παρουσιάζει το καλό πρόσωπο που όλοι ξέρουμε. Είμαι σίγουρος πως θα απολαύσουμε τους τελικούς. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για κίνητρο, όταν παίζεις σε έναν τελικό. Η Μπαρτσελόνα είναι φυσικά το φαβορί, αλλά με την αυτοπεποίθηση που έχουμε, είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και να δώσουμε μία μεγάλη μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: