Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Σολτάνι: «Ανοικτός σε κάθε πρόταση…»

Ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής Καρίμ Σολτάνι που πλέον έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» τόσο για τη φετινή του εμπειρία με τη φανέλα του «Γηραιού», όσο και για τη συνέχεια της καριέρας του, τονίζοντας πως δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει σε κάποια άλλη Ελληνική ομάδα.
Σχετικά με τον Ηρακλή ανέφερε: «Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη απόφαση. Όταν παίζεις σε μια ομάδα και τα πηγαίνεις καλά, σίγουρα σε πονάει όταν υπάρχει μια απόφαση, με την οποία υποβιβάζεται μια ομάδα εκτός αγωνιστικών χώρων. Πάντα ήταν ευχάριστο όταν πετύχαινα γκολ με τη φανέλα του Ηρακλή.
Η πιο ξεχωριστή στιγμή σίγουρα ήταν το 30λεπτο που αγωνίστηκα απέναντι στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, έδωσα μια ασίστ και κέρδισα το πέναλτι. Στον αντίποδα, η πιο άσχημη στιγμή ήταν όταν έχασα το πέναλτι στον αγώνα κυπέλλου με την Κέρκυρα, σε έναν θεσμό που σίγουρα θέλαμε να φτάσουμε αρκετά ψηλά».
Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Έχω ακούσει κι εγώ τις φήμες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, όμως ελπίζω ότι σύντομα θα υπάρξει κάποια λύση. Τις συζητήσεις τις έχει αναλάβει ο εκπρόσωπος μου με όλες τις ομάδες. Ο Άρης είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, έχει πολύ ωραίους φιλάθλους και πολύ ωραίο γήπεδο, αλλά πρέπει να περιμένουμε.
Μου αρέσει πολύ σαν χώρα η Ελλάδα, αν και φέτος υπήρξε αυτή η πολύ δύσκολη εμπειρία με τον Ηρακλή. Πάντως υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες στην Ελλάδα, οπότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στη χώρα. Υπάρχουν ορισμένες προτάσεις από αρκετές χώρες της Ευρώπης, αλλά παραμένω ανοικτός σε όλες τις επιλογές. Ασφαλώς και θα ήθελα να υπάρξει γρήγορα απόφαση για το μέλλον μου, όμως πρέπει να περιμένω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: