Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ -Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο

Μετά την πολύωρη σύσκεψη των ανθρώπων του Ηρακλή στα γραφεία της Μίκρας, αποφασίστηκε να υπάρξει μια συνάντηση με το μεγαλομέτοχο Αντώνη Ρέμο, ώστε να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις.
Επίσης μεταξύ των άλλων τονίστηκε ότι θα πρέπει να ξεκινήσει ένα νομικός αγώνας κατά πάντως, αλλά και μια οικονομική «εκστρατεία» με τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Το δελτίο Τύπου, που αφορά στη σύσκεψη και αναρτήθηκε στη επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρει τα εξής:
«Κατά τη σημερινή σύσκεψη στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην Μίκρα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από την Διοίκηση της ΠΑΕ για τις νομικές κινήσεις, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί, όπως και για την οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η κυανόλευκη ποδοσφαιρική εταιρία. Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση επαφής μεταξύ των διοικούντων της ΠΑΕ και μελών της υποστηρικτικής επιτροπής με τον μεγαλομέτοχο, τις αμέσως επόμενες μέρες. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι αρχίζει άμεσα η προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, προκειμένου να προκύψει οικονομική εισροή για τις άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ, ενώ θα προωθηθούν συντονισμένες κινήσεις για οικονομική αρωγή από πλευράς των επιφανών Ηρακλειδέων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: