Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Νικόλας Αλέφαντος-«Έγκλημα Κυργιάκου, λάθος Τοροσίδη!»

Ο Νικόλας Αλέφαντος τα λέει «μαγικά», τονίζοντας πως θα είναι έγκλημα ενδεχόμενη απόκτηση του Σωτήρη Κυργιάκου από τον Ολυμπιακό. Τι λέει για Τοροσίδη, «Φέτφα» και... «Αγανακτισμένους»!
• Ξεκινώντας, θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τους «Αγανακτισμένους». Τα ΜΜΕ κάνουν ένα μεγάλο λάθος με αυτήν την ιστορία. Χαϊδεύουν τα αυτιά του κόσμου. Πας κάτω στο Σύνταγμα. Με τι προοπτική πας; Βλέπω άλλους πάνε με ποδήλατα, άλλοι πάνε και τραγουδάνε, άλλοι δηλώνουν στις κάμερες ότι είναι μπατίρηδες και ότι έφεραν την οικογένεια στο Σύνταγμα από την Κρήτη. Μα καλά, για να φέρεις την οικογένεια από την Κρήτη θέλεις δύο-τρία κατοστάρικα. Τι μπατίρης είσαι!

• Και τι έκανες δηλαδή στο Σύνταγμα που πας; Να πω ότι πετυχαίνεις να μην μπουν τα μέτρα που μας πίνουν το αίμα, να πω μπράβο. Μήπως σε φοβήθηκε η Τρόικα  με την παρουσία σου εκεί; Η Τρόικα δεν καταλαβαίνει τίποτα! Τα μέτρα τα απαιτεί. Σου λένε οι ξένοι «αν δεν μπουν τα μέτρα, κατεβαίνουν ρολά και πτωχεύεις! Δεν θα πάρεις τα λεφτά μας».

• Τι θα κάνουμε; Πού θα βρούμε τα λεφτά που μας λείπουν για να πληρώνει το κράτος μισθούς και συντάξεις; Πόσα ακόμα μαγαζιά θα κλείσουν αν δεν πληρώνει το κράτος μισθούς και συντάξεις; Αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις και καλά θα κάνουν τα ΜΜΕ να σταματήσουν να πηγαίνουν μια ζωή με το ρεύμα.

• Σε ό,τι αφορά τα λεφτά του Τοροσίδη, διαβάζω συγκρίσεις των χρημάτων που παίρνει με τα χρήματα του Ριέρα. Αν το βλέπει έτσι ο Τοροσίδης, κάνει λάθος. Στον Ριέρα έχω ασκήσει πάμπολλες φορές κριτική ότι δεν προσφέρει σύμφωνα με τις αμοιβές του, όμως άλλο αυτό και άλλο να μπαίνουν Έλληνες ποδοσφαιριστές σε σύγκριση μαζί του. Ο Ριέρα, αγαπητέ Τοροσίδη, ήρθε στον Ολυμπιακό από κορυφαία πρωταθλήματα όπως το αγγλικό και το ισπανικό. Δεν ήρθε από την Ξάνθη. Αν δεν τα σκάσει μια ελληνική ομάδα σε αυτές τις προσωπικότητες, δεν έρχονται στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: