Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Γιαννούλης: «Δεν υπάρχει φαβορί στα ΠΑΟΚ-Άρης»

Ο πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ, αλλά και του Άρη Γιάννης Γιαννούλης, τοποθετήθηκε με δηλώσεις του την Δευτέρα στον «Sport 103» για την σειρά των μικρών τελικών, μίλησε για τα επεισόδια που ακολούθησαν του μεγάλου τελικού στο ΟΑΚΑ και αποκάλυψε πως... «ο Μπατατούδης όταν ήρθε στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ έταζε συμβόλαιο 500.000 ευρώ σε όποιον μιλούσε ελληνικά!»

Αρχικά είπε: «Είναι μια ομάδα εδώ της γειτονιάς, η Βουλιαγμένη, δεν άντεξα και πήγα να παίξω. Επίσης, με την ομάδα των βετεράνων συμμετέχουμε σε διάφορες εκδηλώσεις, είναι ωραίο, όμορφο συναντιόμαστε παλιοί αθλητές και μαζεύουμε χρήματα για καλούς σκοπούς».

Ακόμη δήλωσε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό: «Πίστευα από μέσα μου ότι ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε. Ο Ολυμπιακός δεν μου γέμιζε το μάτι, στα δύσκολα δεν ανταποκρίθηκε. Ευτυχώς πάντως δεν είχαμε θύματα χθες. Το φοβερό δεν είναι ότι δεν παρενέβη η Αστυνομία, το άσχημο είναι ότι ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν πρωτάθλημα αντί να πανηγυρίσουν έτρεχαν να προστατεύσουν τους αντιπάλους. Στην Ελλάδα έχουμε αυτή την αποκλειστικότητα».

Για την σειρά των μικρών τελικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη: «Καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να φτάσει στα μπάτζετ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Με τις υπόλοιπες ομάδες διεξάγεται το κανονικό πρωτάθλημα. Μου αρέσει πολύ η σειρά, είδα όλα τα παιχνίδια, παίζεται ωραίο μπάσκετ. Δεν παίζεται μόνο άμυνα, παίζουν ωραία, ελεύθερα. Πολλοί μπασκετικοί χαίρονται αυτά τα ματς. Δεν περίμενα να πω την αλήθεια ότι θα χρειαζόντουσταν δύο μπρέικ».

Για τον τίτλο του φαβορί: «Το φαβορί γύρισε μπούμερανγκ στον Αρη. Την Κυριακή τράβηξε μόνο ο Χαραλαμπίδης, είχε πολύ άγχος ο Αρης, ο ΠΑΟΚ αντίθετα έπαιξε καλά, έπαιξε ωραίο μπάσκετ, όλοι οι παίκτες έβαζαν πόντους δεν ήταν μονοδιάστατος. Όταν παίζουν ΠΑΟΚ και Αρης δεν υπάρχουν φαβορί. Θυμάμαι μια φορά ότι ο Αρης με την χειρότερη ομάδα όλων των εποχών μας κέρδισε.
Δεν ξέρω πάντως τι θα γίνει στο πέμπτο ματς. Όσον αφορά τον Μάρσαλ δεν τράβηξε γιατί όλη η άμυνα του Σούμποτιτς ήταν προσαρμοσμένη πάνω του. Δεν τον επέτρεψε ο Αρης να παίξει καλά. Για αυτό είναι ωραία αυτά τα παιχνίδια, γιατί δεν θα πάρει πενήντα επιθέσεις για παράδειγμα ο Διαμαντίδης. Μακάρι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ για μένα, αλλά θα δούμε».

Κατέληξε μιλώντας για την εποχή που ο Γιώργος Μπατατούδης είχε εμπλακεί με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Τότε είχε έρθει ο Μπατατούδης που όποιος μιλούσε ελληνικά τον έταζε συμβόλαιο 500.000 ευρώ και ξαφνικά έφυγε πήγε στο ποδόσφαιρο. Μας είπε ότι δεν μπορεί να κουβαλάει δύο καρπούζια σε μια μασχάλη. Μας είχε πει ότι υπάρχει ένα αεροπλάνο 40 θέσεων που θα μας μετέφερε, αυτό θα το είχε και για το ποδόσφαιρο. Μόνο που στο ποδόσφαιρο οι αποστολές αποτελούνται από περισσότερους από 40 ανθρώπους...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: