Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ανακοινώνει Κοεντράο η Ρεάλ

Ακόμα και μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επιβεβαιώνουν ισπανικά και πορτογαλικά ΜΜΕ.

Αν και ο παίκτης έχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές του διακοπές, η... τύχη του δουλεύει, καθώς ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Μπενφίκα.

Ο διάσημος ατζέντης βρέθηκε στη Λισσαβόνα όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Νορβηγία «φουντώνοντας» τις φήμες που τον ήθελαν να ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Ο Κοεντράο αποχώρησε από το Ντα Λουζ με το αυτοκίνητό του μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του προκειμένου να ξεκινήσει τις διακοπές του, αλλά ο Μέντες παρέμεινε για να συναντηθεί με τον πρόεδρο των «Αετών», Βιεϊρά.

Όπως γράφουν οι Πορτογάλοι, η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες 3-4 ημέρες και να κοστίσει 25 εκατομμύρια ευρώ συν την παραχώρηση του Εζέκιελ Γκαράι, αν και ο πρόεδρος της Μπενφίκα φέρεται να ζητά μόνο χρήματα συν τα μπόνους για επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: