Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Από Σέρρες… Περιστέρι ο Ράντμαν!!

Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ατρόμητος, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Βέλιμιρ Ράντμαν, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Πανσερραϊκού, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα του στη Σούπερ Λίγκα.
Μετά την απόκτηση του 28χρονου γκολκίπερ ο Ατρόμητος συμπληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τους Ιτάνζ, Καραγκιολίδη, ενώ στον αντίποδα ο Μιχαηλίδης, έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Περιστερίου κινήθηκε έξυπνα και γρήγορα, καθώς έχει αποκτήσει τον Μακρή και τον Φυτανίδη, ενώ στη σχετική λίστα προστέθηκε και όνομα του Ράντμαν.
Ο Βέλιμιρ Ράντμαν γεννήθηκε στη Μπάνια Λούκα της Κροατίας στις 25 Μαϊου του 1983. Στη χώρα μας ήρθε πέρσι το καλοκαίρι και αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ριέκα το 2002, στην οποία ανήκε μέχρι το 2010 όταν μετακόμισε στις Σέρρες. Την περίοδο 2002-2003 έπαιξε ως δανεικός στην Οπατίγια. Είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Κροατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: