Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Κοντά σε Χίντινγκ η Τσέλσι, στη FIFA η Τουρκία!!

Η επιθυμία του Ρομάν Αμπράμοβιτς να φέρει τον Γκους Χίντινγκ στον πάγκο της ομάδας είναι τόσο μεγάλη, ώστε τίποτα δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο και φυσικά ούτε το οικονομικό κομμάτι. Κερδισμένοι οικονομικά αναμένεται να βγουν οι Τούρκοι, οι οποίοι όμως καταγγέλλουν τους «μπλε» στη FIFA.

Ο 64χρονος τεχνικός είναι ο διακαής πόθος του ισχυρού άντρα των Λονδρέζων, καθώς εκτός  του ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του, έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από την 3μηνη θητεία του το 2009, όπου επί ημερών του η Τσέλσι κατέκτησε και το FA Cup.

Βέβαια, για να τον αποδεσμεύσει από τις υποχρεώσεις του στην Τουρκία, όπου κοουτσάρει την εθνική ομάδα στα προκριματικά του Euro, θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξης των 4 εκατομμυρίων λιρών, όπου καλύπτει τον ένα επιπλέον χρόνο του συμβολαίου του, συν ένα… τυπικό ποσό αγοράς.

Επιπλέον, ο έμπειρος Ολλανδός φέρεται να είναι δυσαρεστημένος στη γειτονική μας χώρα και τα τεκταινόμενα στην ομοσπονδία, καθώς ο άνθρωπος που τον έφερε στο ομοσπονδιακό συγκρότημα, Μαχμούτ Οζγκενέρ, αναμένεται να απολυθεί μέσα στο μήνα!

Από τη μια, οι Τούρκοι φαίνονταν ήδη συμβιβασμένοι με την ιδέα της αναζήτησης του νέου ομοσπονδιακού τους προπονητή, λόγω του οικονομικού δέλεαρ της πρότασης που κατέθεσε η Τσέλσι στον Χίντινκ. Από την άλλη όμως, η Ομοσπονδία της Τουρκίας έχει καταγγείλει τους «μπλε» του Λονδίνου στη FIFA για τον τρόπο προσέγγισής τους στον Χίντινκ, αλλά το μόνο που ενδεχομένως θα καταφέρουν θα είναι ένα επιπλέον οικονομικό όφελος και όχι η απαγόρευση μετακίνησης του έμπειρου τεχνικού στην Τσέλσι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: