Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Μιχάλης Σηφάκης-«Καλύτερο γκολ του Χαβίτο στην Τούμπα…»

Ο Μιχάλης Σηφάκης εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την φετινή χρονιά του Άρη, αν και έχει μία πικρία για την μη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ, αλλά και για το γεγονός πως δεν νικήσαν κανέναν «μεγάλο». Παράλληλα, χαρακτήρισε το γκολ του Χαβίτο κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ως το καλύτερο της χρονιάς.

«Καλύτερο γκολ του Χαβίτο στην Τούμπα…»
Διαβάστε όσα είπε ο τερματοφύλακας του Άρη στην κάμερα της Nova:
Τα συν και τα πλην του Άρη φέτος:
«Κάναμε μία πολύ όμορφη πορεία στην Ευρώπη, ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Δεν το περίμενε κανείς, η ομάδα τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. Έκανε καλά παιχνίδια, με ωραίο θέαμα, αρκετά γκολ και νομίζω πως αυτό είναι το θετικό αυτής της χρονιάς.
 Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία πάρα πολύ νωρίς. Είναι λογικό σε ένα σημείο να υπάρχει πτώση και δυστυχώς και στην ψυχολογία της ομάδας και νομίζω ότι η μη συμμετοχή στα playoffαφήνει μία πικρία στο τέλος.
Ένα από τα αρνητικά πιστεύω ότι είναι το ότι μετά από 5 χρόνια στην κατηγορία, μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μία θέση στα playoff, αλλά δεν καταφέραμε κάτι τέτοιο. Ακόμη ένα αρνητικό είναι ότι φέτος δεν καταφέραμε να κερδίσουμε καμία από τις μεγάλες ομάδες, από τις οποίες τα προηγούμενα χρόνια καταφέρναμε να παίρνουμε βαθμούς».
Για τα καλύτερα γκολ της χρονιάς επιλέγει:
«Δεν θα πω ένα όμορφο γκολ, θα πω ένα γκολ που έδωσε πολύτιμους βαθμούς, μέσα σε μία έδρα που ο Άρης είχε να κερδίσει 12 χρόνια. Το γκολ του Χαβίτο στην Τούμπα.
Ένα γκολ που θυμάμαι και μου άρεσε πολύ ήταν του Νταβίντ Φουστέρ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λάρισα, στο Καραϊσκάκη».
Ο Μιχάλης Σηφάκης ψήφισε ως MVPτης χρονιάς:
«Παρόλο που είναι αμυντικός νομίζω ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα του, κάλυψε πολλές τρύπες και έχει πολύ μεγάλο μερίδιο στο φετινό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: