Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Θα αποσύρω τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή»

Το ενδεχόμενο να αποσύρει τους βουλευτές του ΛΑΟΣ από τη Βουλή για να προκληθούν εκλογές, δηλώνει πως εξετάζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπέλυσε «βόμβα» λέγοντας ότι σκέπτεται πολύ σοβαρά να αποσύρει το κόμμα από τη Βουλή.

«Να παραιτηθούμε όλοι για να ξεκινήσει η διαδικασία».

«Η συγκεκριμένη ενέργεια θα έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως χαστούκι σε ένα λιποθυμισμένο σύστημα, όπου, δυστυχώς, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση περί άλλων τυρβάζουν, σε μια στιγμή κρίσης και όταν ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών, είναι εντός. Να καταλάβουν ότι το πράγμα δεν πάει άλλο».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε την εκτίμηση ότι αυτός ο Ιούνιος θα είναι ο πιο δύσκολος των τελευταίων δεκαετιών, και υποστήριξε ότι κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

«Οδηγούμαστε δυστυχώς στην Ελλάδα της Μεγάλης Ξεφτίλας» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι το πολιτικό σύστημα πτώχευσε, αλλά όχι ευτυχώς ακόμα η κοινωνία.
«Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να έρθουν να βάλουν πλάτη να σώσουμε τον τόπο. Ο τόπος χάνεται».

Έκανε λόγο, τέλος, για απραξία της κυβέρνησης, και υποστήριξε ότι βλέπει «έναν πρωθυπουργό, ο οποίος τα έχει χάσει» και «μια αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία φοβάται να μπει μέσα στο παιχνίδι να σώσει την πατρίδα» και «μια Αριστερά, η οποία είναι στον κόσμο της και ποντάρει ενδεχομένως στο χάος. Αυτό με φοβίζει».

Πηγή: Newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: