Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Αινιγματικός ο Βρύζας

Όπως γράψαμε και χθες το όνομα του Ζήση Βρύζα, επανέρχεται στο προσκήνιο για τη θέση, αφού συζητήθηκε έντονα στην διοικούσα επιτροπή.

Τον θέλουν αρκετά στην πράσινη ΠΑΕ, καθώς θεωρούν πως συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που απαιτεί η θέση. Καταρχάς μπορεί να αναλάβει και το ρόλο του γενικού αρχηγού, τα έχει κάνει και τα δύο με επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Επίσης γνωρίζει τους Έλληνες παίκτες και λόγω Εθνικής, ενώ η ηλικία του (μόλις 38) του επιτρέπει να είναι κοντά σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να αφουγκράζεται τις ανησυχίες του.

Μιλάει αγγλικά, ιταλικά και πορτογαλικά, μπορεί να συνεννοηθεί με όλους και γενικά διαθέτει όλο το πακέτο που ψάχνει ο Γόντικας. Όμως, όπως γράψαμε και την Κυριακή, ο ίδιος ο Βρύζας εμφανίζεται σχετικά αρνητικός στην προοπτική να αφήσει τον Φερνάντο Σάντος και τη θέση του στην Εθνική ομάδα για να αναλάβει το πόστο-πρόκληση στον Παναθηναϊκό.

Του αρέσει η προοπτική, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δεν έχει πειστεί να αφήσει την σιγουριά της Εθνικής για την πρόκληση του συλλόγου. Βέβαια επειδή άνθρωποι είμαστε και αλλάζουν οι αποφάσεις και τα δεδομένα, δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα.

Μάλιστα όσο δεν το αποκλείει ο ίδιος το θέμα θα παραμένει ανοικτό και μέχρι την Δευτέρα στην κορυφή της επικαιρότητας. Ο Βρύζας μιλώντας με ρεπόρτερ της Εθνικής στο περιθώριο της προπόνησης της Εθνικής, δεν ήταν ξεκάθαρος, αλλά δεν διέψευσε τίποτα. Αρκέστηκε να πει ««Δεν θέλω να πω κάτι γι' αυτό το θέμα. Εχουμε κρίσιμο αγώνα το Σάββατο με τη Μάλτα και ο νους μου είναι μόνο εκεί». Ούτε διαψεύσει, ούτε αποκλείει τίποτα. Σάντος και Φύσσας πάντως γνωρίζουν πως ο Βρύζας θέλει να μείνει στην Εθνική.The Player
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: