Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Έχει τρελάνει το Μπιλμπάο ο Κατσικάρης!

Το δήλωσε ο ίδιος ο Κατσικάρης πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του "Sentra" μετά τη δεύτερη νίκη της Μπιλμπάο επί της Ρεάλ Μαδρίτης στη σειρά των ημιτελικών του ισπανικού πρωταθλήματος. "Όλη η πόλη μιλάει για την ομάδα του μπάσκετ".
Έχει τρελάνει το Μπιλμπάο ο Κατσικάρης!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Υπάρχει μεγάλη αίσθηση στην Ισπανία για την ομάδα μου κι αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά. Εδώ στην πόλη υπάρχει τρέλα που δεν περιγράφεται! Καταφέραμε να μιλάνε και για το μπάσκετ στο Μπιλμπάο. Παίζουμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό έχει ιδιαίτερα σημασία. Με τον τρόπο που παίζουμε δίνουμε ένα ιδιαίτερο χρώμα στο πρωτάθλημα. Μακάρι αύριο να είμαστε στον τελικό. Είμαστε μια πόλη, μια ομάδα. Έχουμε μεγάλη δύναμη και καταπληκτικό γήπεδο που χτίστηκε σε 1,5 χρόνο. Έχουμε μια φτιάξει μια μεγάλη βάση φιλάθλων.
Ζούμε ένα όνειρο κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Όταν κερδίσαμε την Βαλένθια καταλάβαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Αν συναντήσουμε την Μπαρτσελόνα στον τελικό θα είναι πολύ δύσκολο γιατί η Μπάρτσα ανασυντάχθηκε μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται σε καλή φόρμα. Πέρυσι η ομάδα ήταν προτελευταία και μετά από 13 μήνες είμαστε ένα βήμα πριν τον τελικό. Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Είμαστε μια οικογένεια", τόνισε και συνέχισε:
"Και το 2005 με την ΑΕΚ είχαμε βγει 6οι και είχαμε πάει στον τελικό με τον ΠΑΟ. Τώρα έγινε το ίδιο, αλλά είναι θέμα τύχης. Καταρρίψαμε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Αυτή η ομάδα δεν είχε νίκη σε πλέι οφ. Το όπλο μας είναι οι εκτός έδρας νίκες. Όταν χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ, είπαμε θα προχωρήσουμε και το ανατρέψαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: