Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Δικαιωθήκαμε για τον πολύ μεγάλο αγώνα μας»

Για «δικαίωση» έκανε λόγο ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος με δηλώσεις του.
«Δικαιωθήκαμε για τον πολύ μεγάλο αγώνα μας»
Κληθείς να σχολιάσει τα χαρμόσυνα νέα για τον Αστέρα Τρίπολης ο έμπειρος παράγοντας των Αρκάδων τόνισε αρχικά:«Για εμάς είναι μία μεγάλη δικαίωση! Μας ικανοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που συνέβη».
Στην συνέχεια ο Γιώργος Μποροβήλος διευκρίνισε ότι «από την στιγμή που ο Ηρακλής ούτως ή άλλως δεν είχε δικαίωμα να μείνει στην Σούπερ Λίγκα έπρεπε να αντικασταθεί από ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Ο Ηρακλής δεν γινόταν να μείνει με όλα όσα είχαν γίνει. Εμείς δικαιωθήκαμε για τον πολύ μεγάλο αγώνα που κάναμε.
Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τον Ηρακλή. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ομάδα αυτή, ούτε είπαμε κάτι εναντίον του Ηρακλή. Από την στιγμή όμως που είχαμε έννομο συμφέρον έπρεπε να διεκδικήσουμε το δίκιο μας. Αυτή η θέση άνηκε σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Έπρεπε τις όποιες συνέπειες και τα όποια οφέλη να πάνε σε ομάδες της κατηγορίας και όχι της Football League. Εξάλλου αυτό θα περάσει και ως κανονισμός στην Γ.Σ. της ΕΠΟ την Παρασκευή».
Όσον αφορά στον προγραμματισμό αλλά και στο κατά πόσον είναι κοντά στο να κλείσει στην ομάδα ο Μάκης Χάβος δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω: «Όλες μας τις δυνάμεις τις είχαμε ρίξει στην προσπάθεια που κάναμε για να μείνει η ομάδα κατηγορία. Με τον προγραμματισμό θα ασχοληθούμε από αύριο. Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς πρέπει να δούμε όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας για τη νέα χρονιά».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: