Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Βασιλειάδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ»

Μία ανάσα από την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ είναι η Μπιλμπάο μετά την νίκη της χθες επί της Ρεάλ. Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Κώστας Βασιλειάδης, ένας από τους πρωταγωνιστές του Μπιλμπάο που μίλησε και για το σημερινό τρίτο μικρό τελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη μιας και έχει φορέσει την φανέλα του «Δικεφάλου» για αρκετά χρόνια.
Συγκεκριμένα ο Κώστας Βασιλειάδης τόνισε αρχικά: «Σίγουρα τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα από ότι τα περιμέναμε όλοι, μιας και ο βασικός μας στόχος ήταν να μπούμε στα πλέι-οφ για να παίξουμε στο Eurocup, αλλά από ότι φαίνεται μπορούμε το κάτι παραπάνω. Σίγουρα το κάθε ματς είναι ξεχωριστό στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού υπάρχει σασπένς με την Μπαρτσελόνα που είναι πρώτη να μπορεί να χάσει και από τον τελευταίο».
Όσον αφορά την σειρά του μικρού τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη ο Κώστας Βασιλειάδης τόνισε: «Σίγουρα είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσω τα παιχνίδια μιας και παίζουμε και εμείς συνέχεια. Το αβαντάζ πάντως το έχει ο ΠΑΟΚ μιας και έχει το πλεονέκτημα έδρας και όλη την χρονιά έχει δείξει μία σταθερότητα και αν όλα πάνε καλά τότε θα πάρει την τρίτη θέση»
Για την προοπτική να παίξει ένα δεύτερο τελικό πρωταθλήματος στην Ισπανία, αλλά και αν ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα ο Έλληνας γκαρντ τόνισε: «Είμαι κοντά να παίξω για δεύτερη φορά ένα τελικό μετά από αυτόν που ήμουν στην Μάλαγα και είναι πολύ σημαντικό. Δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά. Ο κόσμος στην αρχή δεν ήταν αρκετός, όμως με την πορεία της ομάδας το γήπεδο σταδιακά γέμιζε. Πλέον στα πλέι-οφ είναι κατάμεστο και χθες ήταν όλοι όρθιοι πράγμα που δεν το βλέπει στην Ισπανία. Αν μπορέσουμε να κερδίσουμε αύριο που είναι πάντως πολύ δύσκολο θα στηθεί πραγματικά μία γιορτή».
Για το αν θα επιστρέψει αυτή την στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Κώστας Βασιλειάδης είπε: «Δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου με τα σημερινά δεδομένα. Άλλωστε έχο συμβόλαιο ακόμα δυο χρόνια με την Μπιλμπάο».
Για την Εθνική Ελλάδας δήλωσε: «Το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδας υπάρχει πάντα για μένα. Θα ήθελα να βρεθώ μετά από χρόνια στην δωδεκάδα της ομάδας το καλοκαίρι και να βοηθήσω τώρα που είναι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εγώ είμαι πάντα ανοιχτός στο να βρεθώ στην Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: