Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Σάββας: «Θα ψήφιζα υπέρ του Ηρακλή»

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ, Χρήστος Σάββας που έκανε λόγο για το θέμα του Ηρακλή και είπε πως προσωπική του επιθυμία είναι να εξεταστεί ξανά το θέμα, ενώ είπε πως θα ψήφιζε υπέρ των «κυανόλευκων».
Συγκεκριμένα ο Χρήστος Σάββας τόνισε καταρχάς ότι το θέμα του Ηρακλή είναι μία ξεχωριστή περίπτωση από αυτή του ΟΦΗ: «Το αίτημα του Ηρακλή μπορεί να επανεξατιστεί και αυτό θα το αποφασίσει καταρχάς ο πρόεδρος και μετέπειτα το συμβούλιο. Τα θέματα αυτά καταρχάς τα χειρίζεται ο πρόεδρος. Μου είπε τα επιχειρήματα για τον ΟΦΗ που συνηγορούν στην απόφαση αυτή και συμφώνησα. Στο θέμα του Ηρακλή δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει. Το θέμα του Ηρακλή είναι κάτι ξεχωριστό και θα το δούμε σίγουρα ξεχωριστά».
«Κάθε περίπτωση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω τα χαρακτηριστικά με το θέμα του Ηρακλή. Ανάλογα με τι στοιχεία υπάρχουν και αν πρέπει να γίνει δεκτή τότε θα πρέπει να επανεξετάσουμε το θέμα. Προσωπική μου επιθυμία είναι να εξεταστεί ξανά το θέμα του Ηρακλή. Προσωπικά θα ψήφιζα θετικά για τον Ηρακλή».
Τέλος για το θέμα του Ερόλ Μπουλούτ που έχει να πάρει χρήματα από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Χρήστος Σάββας τόνισε: «Για θέματα που δεν είμαι εκεί δεν μπορώ να σας πω. Σίγουρα αν όντως έχει γίνει αυτό τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που έχει δώσει άδεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: