Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Καίει» το φύλλο αγώνα τον ΠΑΟΚ

Αρνητικοί στο να επανακάμψουν στο παρκέ για την ολοκλήρωση του τρίτου μικρού τελικού στο κλειστό της Πυλαίας, μετά τη διακοπή του στα 18’’ και 3’’’ που απέμεναν για το φινάλε, λόγω της κροτίδας που έσκασε στον πάγκο τους, ήταν οι καλαθοσφαιριστές του Αρη.

«Φυσικά και δε θέλαμε να γυρίσουμε. Φοβούνται αυτοί που είναι υπεύθυνοι να πάρουν αποφάσεις, γιατί οι ομάδες έχουν κόσμο. Το ίδιο ισχύει για τον ΠΑΟΚ, τον Αρη, τον Παναθηναϊκό. Κάθε φορά λέμε τα ίδια λόγια, από πράξεις τίποτα. Ετσι, θα θρηνήσουμε θύματα. Την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο θέλω να μη γίνει ότι έγινε σήμερα, ο κόσμος μας να σεβαστεί τους παίκτες του ΠΑΟΚ και εμάς... », ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Νίκου Χατζηβρέττα ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου.

Η διακοπή στο ματς, εξαιτίας της κροτίδας στον πάγκο του Αρη (18,3'' πριν τη λήξη του αγώνα), ο τραυματισμός του Γιάννη Διαμιανίδη σε εκείνο το σημείο (σ.σ. ο πρόεδρος των «κίτρινων» εμφανίστηκε με τσιρότο στο κεφάλι μετά τον αγώνα) και η επανέναρξη της αναμέτρησης ύστερα από δεκαπέντε λεπτά, σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές. Χαρακτηριστικό, επίσης, και ότι από την κροτίδα ο Εντιν Μπάβτσιτς είχε πρόβλημα ακοής.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: