Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μποροβήλος: "Δεν έχουμε τίποτα με τον Ηρακλή"

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στο Sport24.gr και εξήγησε πως ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον Ηρακλή, ξεκαθάρισε πως το ήθος και οι Αρχές του συλλόγου ήταν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και μας αποκάλυψε πως σε δυο ημέρες οι Αρκάδες θα έχουν νέο προπονητή!
Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα του Αστέρα της Τρίπολης, αφού και με τη βούλα η ομάδα θα συμμετέχει την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Superleague για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η αγωνία κράτησε για περίπου δυο μήνες και όπως μας εξήγησε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, στο τέλος επικράτησε η λογική.
Σε ερώτηση λοιπόν για το πως αισθάνεται λίγες ώρες μετά την απόφαση, ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα είπε στο Sport24.gr:

"Πραγματικά ήταν μεγάλη περιπέτεια που κράτησε για δυο περίπου μήνες. Εμείς όμως πατούσαμε στα πόδια μας από την αρχή. Δυστυχώς η δική μας χαρά μετατράπηκε σε λύπη για μία άλλη ομάδα. Θέλω να πω πως δεν έχουμε κάτι με τον Ηρακλή.

Ούτως ή άλλως ο Ηρακλής δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Superleague, μετά από απόφαση της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ. Τα ένδικα μέσα δεν μπορούσαν να αλλάξουν κάτι στην απόφαση", μας είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον κ. Μποροβήλο για τη στάση που κράτησε ο Αστέρας όλο αυτό το διάστημα, αφού στο μεγαλύτερο μέρος ουσιαστικά δεν έλαβε μέρος στην όλη διαδικασία.

"Ουσιαστικά και οι δυο ομάδες συμφωνούσαμε στο εξής. Στο ότι μία ομάδα που πέφτει πρέπει να αντικαθίσταται από μία της Superleague και όχι Football League. Εκεί είχαμε το ίδιο σκεπτικό. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας.

Από σεβασμό στα αρμόδια όργανα περιμέναμε τις αποφάσεις και δεν προκαλέσαμε σε κανένα σημείο. Ευτυχώς για εμάς ήταν και οι σωστές. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία ομάδα που δεν προκαλεί και δεν μπαίνει στις υποθέσεις άλλων ομάδων. Από τη στιγμή όμως που προέκυψαν πλαστά έγγραφα από την πλευρά του Ηρακλή, ήμασταν υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας".

"Σε δυο μέρες θα έχουμε προπονητή"!

Τι ξημερώνει αύριο (Πέμπτη 2/6/2011) για τον Αστέρα, μετά από αυτή τη περιπέτεια; Ήταν η επόμενη ερώτηση μας. 

"Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εμάς. Ο προγραμματισμός είναι το ήμισυ του παντός, που λέμε στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μην την πατήσουμε ξανά όπως φέτος. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, από πιο άνετη θέση όμως".

Όσον αφορά τον προπονητή; Θα έχουμε άμεσα εξελίξεις;

"Ήδη έχουμε ξεκινήσει επαφές με υποψήφιους προπονητές και θέλουμε μέσα σε μία το πολύ δυο ημέρες να έχουμε τελειώσει με αυτό το θέμα".

Κλείνοντας ζητήσαμε από τον κ. Μποροβήλο να μας πει για το πως θα κινηθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο μεταγραφικό παζάρι και αν η οικονομική κρίση θα επηρεάσει τον προγραμματισμό. Επίσης δεν μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε για τον Αντώνη Λαδάκη.

"Ο Αντώνης είναι ένας ποδοσφαιριστής με αδαμάντινο χαρακτήρα και είμαστε ικανοποιημένοι με τα όσα έχει προσφέρει. Εμείς τον θέλουμε να μείνει στην ομάδα, όμως σίγουρα πρέπει να περιμένουμε και την άποψη του νέου προπονητή.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό μας, σίγουρα θα κινηθούμε στα πλαίσια και των υπόλοιπων ομάδων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μειώσουμε την ποιότητα μας. Όμως σε αυτές τις εποχές δεν θέλουμε να προκαλούμε το κοινό αίσθημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: