Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Χατζηβρέττας: «Οι δικοί μας φίλαθλοι να σεβαστούν τους παίκτες του ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Χατζηβρέττας ήταν ο κορυφαίος του Άρη στην νίκη επί του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε για τον τέταρτο αγώνα αλλά και για την ατμόσφαιρα ζητώντας από τους φιλάθλους του Άρη να σεβαστούν τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός των «κίτρινων» είπε:

«θέλαμε να σπάσουμε την έδρα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορέσαμε στο πρώτο παιχνίδι, το κάναμε σήμερα και είμαστε αρκετά έξυπνοι και έμπειροι για να μην θεωρήσουμε ότι έχει τελειώσει η σειρά. Ο νικητής βγαίνει μετά από τρεις νίκες και εμείς έχουμε δύο. Μόλις περάσουμε την πόρτα από εδώ, τελειώνει το σημερινό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό την Κυριακή. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή για να χαρούμε τη σημερινή μας νίκη. Ένα ημίχρονο νίκης είναι, την Κυριακή θα παίξουμε το άλλο μισό. Αντιμετωπίζουμε την τρίτη ομάδα στη κανονική διάρκεια, μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρο προπονητή" και πρόσθεσε:

«Κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και μας βοηθήσει και να μη γίνει αυτό που έγινε σήμερα. Να δείξει χαρακτήρα, να βοηθήσουν εμάς να κερδίσουμε και τίποτα άλλο. Κυρίως να σεβαστούν τους παίκτες του ΠΑΟΚ, να δείξουμε ότι κάνουμε ένα βήμα μπροστά, γιατί σήμερα έγινε πάλι ένα βήμα πίσω. Αυτό το πράγμα που θα πάει; Στο τέλος θα φύγουμε χωρίς αυτιά, χωρίς κεφάλι από δω μέσα... Επαναλαμβάνω ότι ο κόσμος μας πρέπει να σεβαστεί τους αθλητές του ΠΑΟΚ».

Επίσης είπε ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στο παρκέ μετά την διακοπή:

«όχι δεν ήθελα. Και έναν παίκτη του ΠΑΟΚ να ρωτούσατε όχι θα έλεγε. Κανένας δεν ήθελε να γυρίσει. Φοβούνται αυτοί που πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις, γιατί οι ομάδες έχουν κόσμο. Φοβούνται να πάρουν μια απόφαση που θα βοηθήσει όλους μας. Αφού λοιπόν φοβόμαστε θα θρηνήσουμε θύματα», ενώ για την δική του απόδοση είπε: "χρωστούσα αυτό το παιχνίδι στους συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε πολύ και αυτό είναι ένα δώρο για μένα προς αυτούς. Την Κυριακή πρέπει να βρεθεί κάποιος πάλι να κάνει ένα δώρο. Η ουσία είναι η άμυνα. Αυτό είναι το μυστικό».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: