Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πιλάβιος: «Συνεχίζω απτόητος»

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος επιβεβαίωσε, με επίσημη τοποθέτηση, ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, υπογραμμίζοντας πάντως πως δεν πρόκειται να καμφθεί στην προσπάθειά του για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Η Ελλάδα είναι ευνομούμενο κράτος, με θεσμούς και νόμους. Ο νόμος της βίας και των απειλών κατά της ζωής πολιτών της, ανεξαρτήτως θέσης και ιδιότητας, δεν μπορεί να υπερισχύσει της νομιμότητας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για να συνεχίσει:
«Οι αρμόδιες αρχές και η συντεταγμένη πολιτεία οφείλουν να προστατεύσουν όσους γίνονται στόχος ανθρώπων, που ως μοναδικό τους σκοπό έχουν να μετατρέψουν σε ζούγκλα την κοινωνία μας και το ποδόσφαιρο το οποίο υπηρετώ, με εκφοβισμούς, εκβιασμούς και οργάνωση εγκληματικών ενεργειών. Εξακολουθώ να αντλώ δύναμη από το υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας, που αντιστέκεται σε αυτές τις πρακτικές και αποτελεί τη συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών μας, και μαζί με τους συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθειά μας για την πλήρη εξυγίανση του ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: