Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η τιμή του Μπερντ, καμάρι του Νοβίτσκι

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχει συγκλονίσει με τις εμφανίσεις του στα πλέι οφ του ΝΒΑ κι εξαιτίας του ο μισός πλανήτης τάσσεται στο πλευρό του για την κατάκτηση του τίτλου.
Η τιμή του Μπερντ, καμάρι του Νοβίτσκι
Ποιος θα περίμενε όμως, ότι μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ, θα αισθανόταν τιμή επειδή συγκρίνουν, ή παρομοιάζουν τον Νοβίτσκι μαζί του;
Μάλλον ουδείς θα μπορούσε να περιμένει ότι ο Λάρι Μπερντ θα έλεγε κάτι τέτοιο. Κι όμως το είπε, μαζί με άλλα πολύ κολακευτικά σχόλια για τον Γερμανό σταρ του Ντάλας.
«Πάντα τον θαύμαζα αυτόν τον τύπο. Εχει κάνει απίστευτα πράγματα στα playoffs. Συνεχώς με εντυπωσιάζει. Είναι τιμή μου που ο κόσμος με συγκρίνει μαζί του» είπε ο Λάρι Μπερντ και πρόσθεσε:
«Η δουλειά του, η ηθική του, η αφοσίωση στην πατρίδα του είναι ορισμένα πράγματα που το κάνουν να ξεχωρίζει. Παίζει στο δικό του τέμπο στην επίθεση, παίρνει ριμπάουντ, δεν τον ενοχλεί εάν των μαρκάρουν δυο ή τρεις παίκτες γιατί θα βρει τον ελεύθερο συμπαίκτη του. Παίζει με πρόσωπο και με πλάτη στο καλάθι και πάει στο ντράιβ με την ίδια ευκολία. Βάζει ορισμένα απίστευτα σουτ και αυτό οφείλεται στην εκπληκτική ισορροπία που έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: