Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Σούλης Μαρκόπουλος-"Κάναμε παιδαριώδη λάθη"

O Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στη νευρικότητα της ομάδας του, λέγοντας ότι οι παίκτες του υπέπεσαν σε τέσσερα παιδαριώδη λάθη, μιλώντας για την ήττα από τον Άρη στο κλειστό της Πυλαίας.
"Κάναμε παιδαριώδη λάθη"
«Συγχαρητήρια στον Άρη και συγγνώμη από τον κόσμο. Ήμασταν πολύ νευρικοί και αγχωμένοι. Κάναμε τέσσερα παιδαριώδη λάθη, όταν ξεκινήσαμε καλά, και μετά βγήκαμε εκτός παιχνιδιού. Παρ' όλα αυτά γυρίσαμε το ματς, δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση και πιστεύω πως κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι. Αυτό έγινε σε μία στιγμή που δεν έπρεπε. Γενικά δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει για τη σημασία αυτού του ματς», είπε αρχικά ο Μαρκόπουλος.
Για το επόμενο παιχνίδι: «Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Να πιστέψουν τα παιδιά στις δυνάμεις τους και να πάμε στο Παλέ για να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Είναι ένα παιχνίδι και οι παίκτες πρέπει να μάθουν να παίζουν μπροστά σε γεμάτο γήπεδο».
Για το υπάρχει κούραση στην ομάδα: «Σίγουρα υπάρχει κούραση. Οι παίκτες παίζουν πολύ χρόνο σε αυτά τα παιχνίδια, στα οποία υπάρχει και ζέστη. Οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: