Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

"Χτύπησε" τατού το αυτόγραφο! (ΦΩΤΟ)

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας οπαδός του ΠΑΟΚ "χτύπησε" τατουάζ με την υπογραφή του! Προσοχή… Όχι με το όνομα του Πορτογάλου αλλά με την υπογραφή του!
"Χτύπησε" τατού το αυτόγραφο! (ΦΩΤΟ)
Ο Φόρης από τα Νέα Μουδανιά το έκανε και ο Βιεϊρίνια έπαθε για ακόμη μία φορά πλάκα με την τρέλα που κουβαλάνε οι φίλοι του Δικεφάλου.
Σήμερα ο Αντρέ Βιεϊρίνια “πετάει” μαζί με τη σύντροφό του, τη Βάσω, για την Πορτογαλία όπου θα μείνουν για 10 μέρες στο πρώτο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Ο Πορτογάλος θα έχει να διηγείται στην πατρίδα του ακόμη μία ιστορία πρωτοφανούς ΠΑΟΚτσήδικης τρέλας στους συμπατριώτες του…
Όταν ο Ελπιδοφόρος Ελισσαίος (όπως είναι το πλήρες όνομα του Φόρη…) έστειλε στον Βιεϊρίνια μέσω ίντερνετ τις φωτογραφίες με το τατουάζ του αυτογράφου του (!) ο Πορτογάλος έμεινε άφωνος! “Κάθε μέρα διαπιστώνω όλο και περισσότερο την τρέλα που κουβαλάει ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ”, επισήμανε ο Βιεϊρίνια στα “ΣΠΟΡ” χθες το βράδυ. “Μου είχε πει ότι θα κάνει τατουάζ το αυτόγραφο που του υπέγραψα στο… πόδι αλλά δεν πίστευα ότι θα το κάνει. Όμως η τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ για την ομάδα δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο! Δεν μπορώ να φανταστώ που μπορεί να φτάσουν για την ομάδα…”, πρόσθεσε.
Πριν από λίγες μέρες ο Βιεϊρίνια και η Βάσω βρέθηκαν μαζί με το Φόρη σε ένα κοινό τραπέζι για τα γενέθλια ενός κοινού τους φίλου, του Δημήτρη. Εκεί ο Φόρης ζήτησε από τον Πορτογάλο να του υπογράψει ένα αυτόγραφο στο… πόδι! “Θα το κάνω τατουάζ…”, του είπε, αλλά φάνηκε παρατραβηγμένο κάτι τέτοιο. Το έκανε όμως! Πριν σβήσει το μελάνι ο φίλος του ΠΑΟΚ από τα Νέα Μουδανιά (που δεν χάνει παιχνίδι της ομάδας στην Τούμπα…) πήγε και “κτύπησε” από πάνω τατουάζ με την υπογραφή του Βιεϊρίνια και το νούμερο “20” που φοράει στη φανέλα του στο Δικέφαλο!
Πηγή: Σπορ του Βορρά

Δεν υπάρχουν σχόλια: