Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο Τοροσίδης είναι αναντικατάστατος για τον Ολυμπιακό!!

Ο Νίκος Αλέφαντος αιτιολογεί το γιατί η αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη από τον Ολυμπιακό θα κάνει την ομάδα... Πανιώνιο
Ο Τοροσίδης είναι αναντικατάστατος για τον Ολυμπιακό
Διαβάζω ότι τον Τοροσίδη θέλουνε η Γιουβέντους και η Ρόμα. Μέσα στη σεζόν είχα πει ότι ο Τοροσίδης θα έπαιζε ακόμα και στην Μάντσεστερ! Το έχω δηλώσει και στο σάιτ και στο «ΦΩΣ». Ο Φάμπιο της Μάντσεστερ στη θέση αυτή δεν είναι καλύτερος από τον Τοροσίδη! Ο Τοροσίδης σε αυτή τη Γιουβέντους θα έπαιζε μπαλάρα. Εδώ έπαιξαν κάτι Μόρες στην Ιταλία και κάτι Χαριστέες στη Γερμανία. Ο Τοροσίδης είναι κλάσεις ανώτερος από αυτούς, είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.
• Όμως εμένα δεν με καίει το καλό του Τοροσίδη, με καίει ο Ολυμπιακός. Τον θεωρώ αναντικατάστατο για τον Ολυμπιακό. Τοροσίδη δεν θα βρεις να φέρεις από έξω. Είναι παιδαράς, είναι γρήγορος, είναι δυνατός, ξέρει μπάλα, κάνει κατεβασιές χείμαρρους, βάζει και γκολ! Χώνεται σαν κρυφός φορ και βλέπει δίχτυα με το κεφάλι και με τα πόδια. Όπου πονάς, παίζει, σε όλες τις θέσεις.
• Μεταγραφές ως τώρα δεν βλέπω σημαντικά πράγματα στον Ολυμπιακό, βέβαια υπάρχει χρόνος άνετος. Όμως η ανυπαρξία του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ βλάπτει τον Ολυμπιακό, αυτό είναι σίγουρο. Δεν πρέπει να κάνει το λάθος ο κ. Μαρινάκης να συνταυτιστεί με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ! Μην έρθουν παίκτες που δεν θα κάνουν τη διαφορά.
• Ο Βαλβέρδε καλά κάνει που δεν θέλει τον Τζαβέλα, δηλαδή θα φύγει ο Τοροσίδης και θα παίζεις με Τζαβέλα και Μανιάτη; Μα τότε γίνεσαι Πανιώνιος, ρε!
• Η ΑΕΚ για τα οικονομικά της δεδομένα καλή μεταγραφή κάνει που παίρνει τον Κοντοέ. Για την τσέπη της ΑΕΚ και για τους στόχους της ΑΕΚ, είναι καλή μεταγραφή. Τον είχα επισημάνει τον Κοντοέ μέσα στη σεζόν, είναι ο μόνος παίκτης του Πανιωνίου για τον οποίο είχα μιλήσει. Καλό μπακάκι, γρήγορος, μαχητής.
• Αν φύγει ο Μέλμπεργκ, θα μου άρεσε ο Σανκαρέ ή ο Ντουγκλάο ή φυσικά ο Παπασταθόπουλος.
• Αυτά που είπε ο Σάντος για τον Μήτρογλου, δεν είναι τυχαία. Επανειλημμένως έχω πάρει το μέρος του Βαλβέρδε στο θέμα του Μήτρογλου. Είμαι με τον Βαλβέρδε σε αυτό το θέμα και το έχω πει πολλές φορές. Δυστυχώς η κακή ζωή και η τεμπελιά αυτά κάνουν, ο παίκτης πρέπει να είναι δουλευταράς και καλός χαρακτήρας.
• Κρίμα να χαραμίσει το ταλέντο του αυτό το παιδί. Έχει τα δύσκολα προσόντα και χαλάει την καριέρα του για τα εύκολα! Έχει τρομερή απαλλαγή από τον αντίπαλο, μπορεί να τον ντριμπλάρει για πλάκα, βλέπει πάρα πολύ το γκολ, είναι τεχνίτης, έχει καλό κορμί. Αυτά δεν μπορεί να τα φτιάξει σε κανέναν παίκτη ο προπονητής, με αυτά γεννιέται ο παίκτης. Το τεμπελίκι πρέπει να φτιάξει και τη νοοτροπία που κουβαλάει. Ίσως αν πάει στη Γερμανία να παίξει, να αλλάξει. Διότι εκεί δεν έχει μπουζούκια και παραλίες, εκεί θα του βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι οι Γερμανοί.
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: