Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Έκανα την καλύτερη επιλογή»

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έκανε ο Ατρόμητος, μίλησε ο Γιώργος Μακρής.


Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Μακρή, στον «Sentra 103,3»:


-Για την υπογραφή του συμβολαίου του: «Eυτυχώς είμαι από τους τυχερούς . Πάντως δεν είχα ιδιαίτερο άγχος. Σίγουρα όταν τελειώνει ένα θέμα όμορφα και νωρίς είναι καλύτερα για έναν ποδοσφαιριστή προκειμένου να ηρεμήσει και να ακολουθήσει το πρόγραμμα του».


-Για το αν προτιμά να παίζει στόπερ ή αμυντικό χαφ: «Μου αρέσει  περισσότερο να παίζω αμυντικό χαφ. Ξεκίνησα να αγωνίζομαι όχι ακριβώς σαν στόπερ αλλά σε μια θέση λίγο πιο ιδιαίτερη, μπροστά από τα στόπερ και ενίοτε κάλυπτα και μέσα στην περιοχή. Στην περίπτωση εκείνη ακολουθούσα κάποιες οδηγίες»


-Για το τι τον κέρδισε τελικά και πήγε στον Ατρόμητο: «Οι άνθρωποι του Ατρόμητου με πλησίασαν από την πρώτη στιγμή, είχαμε μια επαφή και νωρίτερα όταν ήμουν στη Β' εθνική. Είχαμε καλές σχέσεις, γνώριζα ότι το σωματείο ήταν πολύ οργανωμένο, είχα δει τις εγκαταστάσεις τους και είχα εντυπωσιαστεί με αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».


-Για τον αν ο Ατρόμητος πήρε φέτος αυτό που του άξιζε: «Ο Ατρόμητος με τη συμμετοχή και την όλη παρουσία του στον τελικό του κυπέλλου πήρε κατά κάποιο τρόπο αυτό που του άξιζε γιατί κατά διαστήματα έπαιζε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχε στο δυναμικό του παίκτες που ξεχώριζαν. Στο πρωτάθλημα ίσως οι ατυχίες που είχε,  ίσως κάποιες λεπτομέρειες, να τον κράτησαν  λίγο πιο πίσω αλλά ακόμη και το ότι κέρδισε την παραμονή τελευταία στιγμή μετράει πολύ. Θέλει δυναμική να το καταφέρει  μια ομάδα αυτό».


-Πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστεί: «Το... ψήσιμο ήταν στις πιο κάτω κατηγορίες εκεί ήταν πιο δύσκολο αλλά και πιο απότομο έτσι όπως εξελίχτηκε τελικά».

-Για το αν είχε αποφασίσει να φύγει από την Κέρκυρα: «Ήταν μια καλή στιγμή να προχωρήσω ακόμη περισσότερο. Αλλά σίγουρα η Κέρκυρα θα είναι πάντα μέσα μου ένα κομμάτι πολύ μεγάλο γιατί ήταν η ομάδα που μου έδωσε το βήμα να φανώ παραπάνω στην Α' εθνική». 


-Για την πολύ καλή χρονιά που έχει κάνει και αν η πρώην ομάδα του ήθελε να παραμείνει εκεί: «Σίγουρα είχαμε κάποιες συζητήσεις και από την πλευρά μου κάποια πράγματα τα ξεκαθάρισα νωρίτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Κέρκυρα απλά ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω».


-Για το πόσο δύσκολο είναι αυτή την εποχή να γίνει μια μεταγραφή: «Νομίζω ότι τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει πάρα πολύ και δεν ξέρω πως κινούνται κάποιοι άνθρωποι. Όταν ακούμε και για τις μεγάλες ομάδες ότι έχουν προβλήματα, όλη την ώρα αλλάζουν προπονητές με τις διοικήσεις δεν ξέρουμε τι γίνεται, νομίζω είναι δύσκολο. Δε ξέρω αν άλλοι ποδοσφαιριστές επηρεάζονται από αυτά, εγώ όταν θέλω να πάω σε μια ομάδα κοιτάω και άλλα πράγματα».


-Για το αν είδε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ποια ομάδα υποστήριζε: «Όλος ο κόσμος ήταν με τη Μπαρτσελόνα.  Είναι άλλο το επίπεδο αυτής της ομάδας,οι παίκτες έχουν ξεφύγει όλοι ένας προς έναν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να τους κοντράρει τελικά».The Player
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: