Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η Κιέβο θέλει Μοντέλα και ο Ενρίκε... Ρόμα

Η μεταγραφολογία και στους προπονητές... καλά κρατεί στην Ιταλία. Η Κιέβο επιβεβαίωσε ότι θέλει τον Βιντσέντζο Μοντέλα για νέο προπονητή της ομάδας, ενώ την ίδια ώρα ο Λουίς Ενρίκε, που θεωρείται ένας από τους βασικούς υποψηφίους για τον πάγκο της Ρόμα, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα Β.

«Μας ενδιαφέρει ο Βιντσέντζο Μοντέλα. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό στοίχημα, όπως αυτό που κερδίσαμε πέρυσι με τον Στέφανο Πιόλι.

Μιλώντας για τον Πιόλι, εμείς στην Κιέβο του ευχόμαστε τα καλύτερα στη νέα του εμπειρία στην Παλέρμο», ανακοίνωσε η ομάδα της Βερόνα, αν και ακόμα ο Πιόλι δεν έχει ανακοινωθεί από την ομάδα της Σικελίας.

Το όνομα του νυν προπονητή της Ρόμα έχει ακουστεί και για τη Σιένα, τώρα που ο Αντόνιο Κόντε πήγε στη Γιουβέντους.

Άλλωστε, σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «τζιαλορόσι», την ώρα που ένας από τους βασικούς υποψηφίους για τον πάγκο... ελευθερώθηκε.

Πρόκειται για τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την Μπαρτσελόνα Β: «Πρέπει να πω ότι ήταν τρία φανταστικά χρόνια. Έχω αποφασίσει εδώ και καιρό ότι η εποχή μου στην ομάδα τέλειωσε. Το είχα πει και πριν φτάσουν προτάσεις για μένα.

Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος για τα όσα έχουμε πετύχει αυτά τα τρία χρόνια, γιατί θεωρώ ότι κάποιοι από τους στόχους επετεύχθησαν χάρη σε μένα. Υπάρχει μια καταπληκτική ομάδα εδώ με παίκτες υψηλής ποιότητας, αλλά επίσης δουλεύουμε μαζί ώστε όλοι να νιώθουν σημαντικοί και να βοηθούν τους συμπαίκτες τους».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: