Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μιλάει και με Κορέα

Μετά την πολύωρη κουβέντα που είχε, χθες, με τον Λάζλο Μπολονι, κτά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα συναντηθεί με τον Πάμπλο Κορέα.
Και σε αυτόν, ο «σβούρας» θα αναλύσει ενδελεχώς την κατάσταση. Τι ακριβώς θέλει ο ΠΑΟΚ από το νέο προπονητή, τι προτείνει σαν σχεδιασμό και τι προσφέρει στο οικονομικό κομμάτι. Θα αναφέρει φυσικά και τα δεδομένα που υπάρχουν αναφορικά με το ρόστερ και το μπάτζετ της ομάδας.
Από τη Γαλλία στην Ισπανία
Πέρα από τον Ρουμάνο και τον Ουρουγουανό, ο Κωνσταντινίδης αναμένεται να συναντηθεί, και με άλλους δύο υποψήφιους. Έναν Τσέχο τεχνικό και έναν Λατίνο, που εργαζόταν σε ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Με τον τελευταίο θα συναντηθεί στην Ισπανία, στην οποία θα μεταβεί εάν δεν επέλθει συμφωνία με κάποιον από τους Μπόλονι και Κορέα. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να τελειώνει με το μείζον θέμα προπονητή ως τα τέλη της εβδομάδας, προκειμένου να… τρέξει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, με αποδεσμεύσεις και μεταγραφές. Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα λογικά θα οριστεί και η συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: