Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Μάχη» Μίλαν- «Γιούβε» για Ακουιλάνι

Για τον μέσο της Λίβερπουλ Αλμπέρτο Ακουιλάνι αναμένεται να μονομαχήσουν οι Μίλαν και Γιουβέντους, καθώς και οι δύο ομάδες θα ήθελαν να έχουν στο ρόστερ τους τον Ιταλό άσο.
«Όλη τη χρονιά η Γιουβέντους δίνει εγγυήσεις ότι θέλει να κρατήσει τον Ακουιλάνι», τόνισε ο μάνατζερ του  άσου της Λίβερπουλ και συμπλήρωσε: «Οι επόμενες 24 ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες, καθώς θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση». Η προθεσμία της ομάδα του Τορίνο για να καταβάλει τη ρήτρα των 16 εκατομμυρίων ευρώ έληξε και όλα ξεκινούν από την αρχή στη ν υπόθεση αυτή.
Τις τελευταίες μέρες και η Μίλαν έχει  εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ακουιλάνι, με τον μάνατζερ του 27χρονου παίκτη να μην αποκλείει το συγκεκριμένο σενάριο, τονίζοντας: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στη Μίλαν; Είναι τρομερός σύλλογος».
Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες η Γιουβέντους πήρε τον Πίρλι από τη Μίλαν, κάτι που σε συνδυασμό με την πιθανή αποχώρηση του Γκατούζο δημιουργεί μεγάλο κενό στα χαφ των «ροσονέρι», μέρος του οποίου θέλουν να καλύψουν με τον Ακουιλάνι,

Δεν υπάρχουν σχόλια: