Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μυθική πρόταση σε Βρύζα από ΠΑΟ!

Τα πάνω-κάτω μπορεί να έρθουν στην υπόθεση του Ζήση Βρύζα. Ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος μέχρι πριν λίγες μέρες εμφανιζόταν αρνητικός στην πρόταση του Παναθηναϊκού, καθώς δεν ήθελε να αφήσει την Εθνική και ειδικά τον Πορτογάλο προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του theplayer.gr, o Παναθηναϊκός έχει κάνει νέα προσφορά στον Βρύζα, για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα μυθική.

Οι πράσινοι φέρονται να του προτείνουν συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με συνολικές αποδοχές 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Δηλαδή πολύ απλά 500 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Απίστευτο νούμερο για τα δεδομένα της εποχής και κυρίως του Παναθηναϊκού, ο οποίος μοιάζει να αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα.

Φαίνεται όμως θέλουν πάρα πολύ τον Βρύζα και δίνουν ρέστα για να τον κάνουν δικό τους. Και για να κάμψουν την αντίσταση του και να τον πάρουν από την γαλανόλευκη, μόνο με τα χρήματα μπορούν να τον δελεάσουν. Και αυτό κάνουν. Δεν γνωρίζουμε αν θα την αποδεχθεί ο Μακεδόνας πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, πάντως δύσκολα λες όχι σε τέτοια πρόταση. Προφανώς θα το σκεφτεί και άλλο μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: