Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Άλλες 48 ώρες οι ελεύθεροι!!

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, 12/9, έχουν δικαίωμα να βρουν σύλλογο για να συνεχίζουν την καριέρα τους οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδα από τις 31 Ιουνίου.
Άλλες 48 ώρες οι ελεύθεροι
Ο λόγος είναι πως η αρχικά ορισθείσα καταληκτική ημερομηνία (10/9/2011) είναι το Σάββατο, ημέρα κατά την οποία τα γραφεία της Ομοσπονδίας δεν λειτουργούν.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 12/9/2011 και ώρα 15:00, η μετεγγραφική περίοδος για τους άνεργους ποδοσφαιριστές, καθώς η αρχικά ορισθείσα καταληκτική ημερομηνία (10/9/2011) συμπίπτει με Σάββατο, ημέρα κατά την οποία τα γραφεία της Ομοσπονδίας δεν λειτουργούν.

Υπενθυμίζεται ότι ως άνεργοι ποδοσφαιριστές λογίζονται όσοι εμπίπτουν στις διατάξεις του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της FIFA (άρθρο 6). Τόσο το άρθρο 6, όσο τα ερμηνευτικά σχόλια της FIFA επ’ αυτού, είναι αναρτημένα στον επίσημο διαδυκτιακό τόπο της ΕΠΟ, το www.epo.gr (Μενού: ΕΠΟ, Ενότητα: Κανονισμοί και Δίκαιο, Υποενότητα: Διεθνές Δίκαιο)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: