Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

«Αυτό που γίνεται στο Καραϊσκάκη δεν το έχω ξαναδεί!»

Ο Φρανσουά Μοντέστο μιλώντας για το ματς με τη Μαρσέιγ τόνισε πως δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν ως δικαιολογία την έλλειψη επίσημων παιχνιδιών και σημείωσε πως είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινάνε στο Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας! Μάλιστα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στο περιθώριο της εκδήλωσης της Vodafone, μίλησε αρχικά για το αν είναι ιδιαίτερο γι’ αυτόν το παιχνίδι αφού είναι απέναντι σε γαλλική ομάδα: «Ναι, θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερο μην ξεχνάμε ότι είναι γαλλική ομάδα και εγώ προέρχομαι από εκεί…».
Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στους Γάλλους, σχολίασε: «Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο να πιέσουμε ψηλά και να έχουμε κοντρόλ της μπάλας όταν είναι στο έδαφος. Θα προσπαθήσουμε να τους πιέσουμε και να επιβάλλουμε ρυθμό. Η αλήθεια είναι ότι έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά αυτό δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Πρέπει να το δούμε θετικά. Ότι αυτό ίσως βγει σε καλό για εμάς».
Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι παίζουμε εντός έδρας. Στο Καραϊσκάκη με τους φιλάθλους. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν έχουμε ματς στα πόδια μας».
Όσο για τις έδρες, καθώς γνωρίζει και τις δύο, σε ερώτηση «Βελοντρόμ ή Καραϊσκάκη», είπε: «Πιστεύω ότι μοιάζει το κλίμα στα δύο γήπεδα. Και των δύο ομάδων οι φίλαθλοι είναι ζεστοί. Έχοντας την εμπειρία του Καραϊσκάκη, αυτό που έχω δει στο Καραϊσκάκη δεν το έχω ξαναδεί. Η δική μας έδρας πιο ζεστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: