Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσες φορές θα τον υποβιβάσετε τελικά;

Τελικά, για όλα ο Ηρακλής θα την πληρώσει. Ένας υποβιβασμός για την ενημερότητα, άλλος για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια! Ολοκληρώθηκε η "δουλειά" ή έχει και παρακάτω;
Πόσες φορές θα τον υποβιβάσετε τελικά;
Διάσταση απόψεων υπάρχει στην ΕΠΟ σχετικά με το θέμα του Ηρακλή. Στην Ομοσπονδία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου έχουν αποφασίσει μετά τον υποβιβασμό του «Γηραιού» στην Football League για πλαστογραφία, να τον υποβιβάσουν ξανά για την απόφασή του να πάει στα πολιτικά δικαστήρια, ωστόσο ακόμα δεν έχουν αποφασίσει σε ποια κατηγορία θα τον ρίξουν αυτή την φορά.

Νωρίς το απόγευμα βγήκε η πληροφορία πως ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί στην Δ' Εθνική, ωστόσο μάλλον η
Football League 2 είναι πιο πιθανή τελικά. Ο υποβιβασμός των Θεσσαλονικών στο Ερασιτεχνικό αποτελούσε πρόταση ενός μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ, ο οποίος όπως ανέφερε στο περιβάλλον του, θα έπρεπε να... διαλύσουν τον «Γηραιό», για να στείλουν έτσι το μήνυμα προς όλες τις ομάδες, ότι δεν μπορούν να εμπλέκουν τα πολιτικά δικαστήρια στο ποδόσφαιρο.

Η πρόταση αυτή όμως φαίνεται πως δεν βρήκε ανταπόκριση στα υπόλοιπα μέλη, τα οποία ωστόσο είναι σύμφωνα στον άμεσο υποβιβασμό του Ηρακλή στην
Football League 2, δηλαδή μία κατηγορία κάτω από αυτή που τον έριξαν την προηγούμενη φορά. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις η ΕΠΟ πάρει στα χέρια της το δικόγραφο της κατάθεσης των ασφαλιστικών μέτρων, τότε αμέσως θα ανακοινώσει και την απόφαση του υποβιβασμού.

Την ίδια ώρα, στον Ηρακλή είναι ενημερωμένοι για τις αποφάσεις της ΕΠΟ, ωστόσο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν πίσω. Αναφέρουν πως πρόκειται για ακόμα μία απειλή της Ομοσπονδίας και ξεκαθαρίζουν πως θα κάνουν τα πάντα για να δικαιωθούν. 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: