Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν μπορούσε να πει όχι...!!

Θετικός στην απόκτηση του Λεονάρντο ήταν ο Λάσλο Μπόλονι, αν και δεν γνώριζε τον παίκτη. Πώς να πει όχι, όμως, αφού είναι σαφές ότι ψάχνει πάση θυσία επιπλέον λύσεις στο ρόστερ;
Δεν μπορούσε να πει όχι...
Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπάθησε να μάθει λίγα πράγματα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό πριν αποφασίσει και το πρώτο που του είπαν είναι πως έχει προβλήματα τραυματισμών!
Μπορούσε, όμως, να πει "όχι" στην προοπτική να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης για την ομάδα; Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Δικέφαλος έχει υποχρεώσεις σε τρεις διοργανώσεις και το βάθος στον πάγκο είναι απαραίτητο;
Πίσω από τον Λίνο, για παράδειγμα, υπάρχει μόνο ο νεαρός Σταφυλίδης. Μία ακόμα λύση, φθηνή όπως ο Λεονάρντο, του δίνει πλέον άλλον "αέρα".
Με τους δύο Βραζιλιάνους, μάλιστα, να έχουν κοινά αγωνιστικά στοιχεία. Ουσιαστικά, δηλαδή, δεν θα αλλάζουν και πολλά, είτε αγωνίζεται ο ένας είτε ο άλλος.
Χώρια που ο Λεονάρντο μπορεί εν ανάγκη να δώσει λύσεις και σαν χαφ, όπως είχε συμβεί όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.
Εντάξει, δεν είναι ο Λέτο ή ο Γέστε, αλλά αν χρειαστεί, μπορεί να προσφέρει και σε άλλες θέσεις, έστω κι αν η θέση του είναι αριστερός μπακ και ...πελαγώνει όταν φτάνει στην αντίπαλη περιοχή.
Για αυτό και ο Μπόλονι δεν το πολυσκέφτηκε και έδωσε αμέσως την έγκρισή του για να έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: