Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τι γίνεται με τα (νέα) στημένα;

Πάλι μπάχαλο το πρωτάθλημα της Super League, όπου τρεις ομάδες, (ΟΦΗ, Παναιτωλικός και ΠΑΣ) αναμιγνύονται σε νέα στημένα παιχνίδια, λόγω Τσακογιάννη και θα τους ασκηθεί δίωξη! Όλες τις πτυχές της νέας αυτής ιστορίας.

Τι γίνεται με τα (νέα) στημένα;
Νέα δεδομένα στο... υπέροχο φετινό πρωτάθλημα της Super League, όπου λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή της δεύτερης μόλις αγωνιστικής, γνωρίζουμε ότι έχουν τιμωρηθεί δύο ομάδες αλλά εκκρεμεί ακόμα η υπόθεσή τους (Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου), ότι σώθηκε ο Αστέρας Τρίπολης και πέφτει ο Ηρακλής και ενδεχομένως να ασκηθεί δίωξη και σε άλλες ομάδες.
Και τώρα μαθαίνουμε πως κινδυνεύουν με τιμωρία άλλες τρεις ομάδες, ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έχουν αναμιχθεί δηλαδή στα στημένα... έξι ομάδες –μέχρι στιγμής φυσικά– σε πρωτάθλημα δεκαέξι συλλόγων... Και όλα αυτά ενώ τα θεσμικά όργανα που γνωρίζουν τις διαδικασίες εκ των έσω, χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους, συνεχίζουν ακάθεκτα να διοργανώνουν αυτό το φαντασμαγορικό υπερθέαμα που λέγεται «ελληνικό ποδόσφαιρο».
Σύμφωνα με την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β' και Γ' εθνικής κατηγορίας, οι ακόλουθες αναμετρήσεις της σεζόν 2010-2011 θεωρούνται στημένες: Αετός Σκύδρας-Δόξα Κρανούλας, Κόρινθος-Παναχαϊκή, Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός-Ιωνικός.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: