Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Συναντιέται με ποδοσφαιριστές και οργανωμένους ο Μαρινάκης

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και εν συνεχεία τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας θα έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα και έγκυρα εχτές το ThePlayer και ανακοίνωσε σήμερα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που ξεκινούν την Τρίτη 13/9 με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Ο Πρόεδρος της ομάδας αφού καλωσορίσει τους νέους παίκτες στην οικογένεια του Ολυμπιακού και αφού τους ευχηθεί να είναι πρώτα απ’ όλα υγιείς, θα οριοθετήσει τους στόχους της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, αλλά και την επιθυμία του για σκληρή, σοβαρή και συνεπή δουλειά, προκειμένου να επιτευχθούν.

Αμέσως μετά ο κ. Μαρινάκης θα μεταβεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας. Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. αφού πρώτα κάνει ένα απολογισμό της περσινής περιόδου, όσον αφορά τα αγωνιστικά αποτελέσματα, αλλά και θέματα που αφορούν γενικότερα τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του, θα θέσει τους στόχους για τη νέα περίοδο και θα ακούσει τις απόψεις των εκπροσώπων των συνδέσμων φιλάθλων για θέματα που τους απασχολούν».



Πηγή: thepalyer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: